Meniu

S7 Airlines

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene S7 Airlines pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează S7 Airlines zboruri?

Orarul de zbor al S7 Airlines acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri S7 Airlines?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri S7 Airlines cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de S7 Airlines. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul S7 Airlines?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre S7 Airlines

S7 Airlines

S7 Airlines este un operator de transport aerian de origine rusă care operează atât zboruri internaționale, cât și intercontinentale. Compania S7 a fost înființată în 1992 ca o întreprindere siberiană. Din 2010, S7 a devenit membră a Oneworld, una dintre cele mai mari trei uniuni aviatice. S7 Airlines operează zboruri, pe lângă cele din toată Europa, în țări precum: Austria, Republica Cehă, Grecia, inclusiv în Asia și Africa. Interesant este faptul că S7 le oferă pasagerilor săi codurile de conexiune cu alte companii aeriene, precum Air Berlin, Belavia și Iberia. Hub-ul principal al companiei S7 se află la Aeroportul Novosibirsk-Tolmaczowo. Codul IATA este S7.

Bagaje

Zborurile S7 low-cost permit atât bagaj de mână cât și bagaj de cală. Bagajul de mână trebuie să cântărească maximum 10 kg la clasa Economy și maximum 15 kg la clasa Business. Același lucru se aplică și la bagajul de cală. Greutatea maximă permisă la clasa Economy pentru bagaj este 23 kg cu dimensiunile 55 x 23 x 40 cm. În cazul în care călătoriți la clasa Business, puteți să aveți un bagaj de maximum 32 kg cu aceleași dimensiuni. De asemenea, există posibilitatea ca la clasa Business să puteți lua cu dumneavoastră două bagaje de maximum 32 kg. Dimensiunile, în ambele cazuri, sunt aceleași ca și la clasa Economy.

Ce puteți transporta în bagajul de mână?

Este important să știți că nu puteți transporta orice în bagaj. Nu puteți transporta obiecte inflamabile, arme sau obiecte ascuțite la bordul aeronavelor S7. Forfecuțele de unghii, pilele sau lamele de bărbierit trebuie să fie excluse din bagaj.

Ce clase tarifare oferă compania S7 Airlines?

La fel ca alte linii aeriene, S7 Airlines le oferă pasagerilor două clase: Economy și Business. Pentru cine sunt aceste clase? Oamenii care merg într-o călătorie scurtă, au nevoie de un bagaj mic sau călătoresc doar cu un rucsac pot opta pentru un bilet S7 Airlines la clasa Economy. Totodată, dacă doriți confort și scaune pe care puteți chiar să dormiți, merită să cumpărați un bilet la clasa Business. Această clasă este recomandată în special oamenilor care efectuează zboruri intercontinentale.

Check-in online – este disponibil?

Dacă doriți să călătoriți cu S7 Airlines, puteți să vă faceți check-in online. Merită să profitați de această posibilitate, din moment ce vă oferă multe beneficii. În primul rând, puteți ajunge la aeroport mult mai târziu, din moment ce tot ce aveți de făcut este să vă îmbarcați. Este foarte convenabil pentru oamenii care zboară doar cu bagaj de mână pentru că nu va fi necesar să își piardă timp în aeroport din moment ce nu mai au de predat alt bagaj. Totuși, aveți grijă să nu ajungeți la aeroport chiar în ultimul minut pentru că avionul nu poate să aștepte după pasageri.

Ce avioane are S7 în flota sa?

S7 Airlines este o linie aeriană mare și deține o grămadă de aeronave. Este un transportator care efectuează zboruri intercontinentale (de exemplu spre Asia) și care e nevoit să aibă grijă în mod special de confortul și siguranța pasagerilor săi. Linia aeriană are în flotă avioane precum Airbus și Boeing; numărul lor fluctuează – în fiecare an este de aproximativ 50 de avioane. Întreaga flotă S7 Airlines cuprinde aeronave sigure, care fac obiectul unor verificări tehnice și de service în fiecare an.

Servicii adiționale

Este foarte important faptul că puteți transporta animale de companie, precum câini sau pisici, folosind serviciile S7 Airlines. Dar este bine să țineți cont de faptul că greutatea animalului nu poate fi mai mare de 50 kg împreună cu o cușcă și nu mai mare de 32 kg în UE.

Este posibil să transportați animale grele la low cost?

Da, dar este nevoie să plăți la fel ca pentru un transport de marfă. De asemenea, la bordul aeronavelor S7 sunt servite gustări și băuturi. Puteți să primiți gustări și băuturi gratuite, dar asta depinde de cât de lung este zborul. De exemplu, pentru un zbor de trei ore veți primi un sandwich gratuit, cafea sau ceai și suc.

Hub-ul S7 Airline

Fiecare linie aeriană are hub-ul său. S7 Airlines se află în Novosibirsk, un oraș din Rusia. Hub-ul principal al companiei S7 se află la Aeroportul Novosibirsk-Tolmaczowo, aflat la 16 km de centrul orașului. Este unul dintre cele mai mari aeroporturi globale cu o capacitate de a gestiona până la 1800 de pasageri pe oră. În aeroport puteți să găsiți restaurante, cafenele sau magazine duty-free. De asemenea, există și un hotel și camere pentru pasagerii VIP.