Meniu

Qatar Airways

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Qatar Airways pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Qatar Airways zboruri?

Orarul de zbor al Qatar Airways acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Qatar Airways?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Qatar Airways cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Qatar Airways. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Qatar Airways?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Qatar Airways

Qatar Airways

Qatar Airways au fost înființat în 1993. În prezent, are cea mai rapidă creștere din lume. 50% din acțiunile Qatar Airways  aparțin statului și restul de acțiuni sunt deținute de investitori privați. Transportatorul este un membru al Organizației Arabe de Transportatori Aerieni. Baza sa  este situată în capitala statului - Ad Dauha. În 2004 , Skytrax a recunoscut Qatar Airways de 8 ori la rând drept cea mai bună companie aeriană din Orientul Mijlociu.

Bagaje

Bagajul de cală - Pentru toate zborurile la prima clasă sunt admise 2 bagaje ce nu depășesc greutatea de 40 de kg și dimensiuni mai mari de 158 de cm, iar pentru clasa economică sunt permise 2 bagaje ce nu depășesc 23 de kg. Pentru zborurile transatlantice dimensiunea totală a fiecărui bagaj nu trebuie să depășească 158 de cm (dimensiune totală = lungime+înălțime+lățime) și cu o greutate mai mare de 32 de kg. Excesul de bagaj va fi obiectul unor taxe suplimentare ce vor fi percepute la aeroport.
Bagajul de mână - Qatar Airways permite depozitarea bagajelor de mână ce nu depășesc dimensiunile de 50x37x25 și o greutate mai mare de 7kg. Nu există restricții privind alimentele pentru copii și medicamente ce ar putea fi necesare în perioada deplasării dar există posibilitatea solicitării unui certificat medical pentru aducerea medicamentelor la bord.

Clase tarifare

Pasagerii din prima clasă sunt întâmpinați cu un pat confortabil și servicii individuale. Compania aeriană are grijă de calitatea serviciului în fiecare detaliu, de la mesele servite de bucătari de renume mondial pentru a călători și semnarea pachetului  Christian Dior.
În clasa Business pasagerii au fotolii spațioase, extensibile, prevăzute cu priză și Wi-Fi, precum și măsuță de lucru - toate la bordul unui Boeing 787. 
Pasagerii clasei Economic beneficiază, de asemenea, de fotolii confortabile cu spațiu pentru picioare, perne si pături. În plus fiecare scaun are alimentare, sistem audio-video interactiv și Wi-Fi la bordul unui Boeing 787. Există o ofertă bogată de filme, jocuri și muzică.

Check-in online

Check-in-ul online este disponibil pentru majoritatea direcțiilor. În cele mai multe cazuri check-in-ul online este posibil 36-90 minute înainte de zbor.
Există posibilitatea de Mobile check-in, folosind o aplicație specială. Cererea este disponibilă pentru Android, IOS, BlackBerry.
Check -in-ul la aeroport începe cu 3 ore înainte de zbor și expiră la o 1 oră (pentru clasa economic) sau 45 minute (clasa business), înainte de un zbor.

Flotă

Qatar Airways are 200 aeronave printre care se enumera Airbus 321-200, Airbus A330-200, Airbus A330-300, Airbus A340-600, Boeing 777-200, Boeing 777-300, Boeing 787-8, Airbus A330 Freighter, Boeing 777 Freighter, Bombardier Challenger 605, Bombardier Global 5000, Bombardier Global Express XRS.

Hub

Aeroportul International Hamad 
Qatar Airways are baza situată la Aeroportul Internațional Hamad din capitala Qatar-ului – Ad Dauha. La acest aeroport se află Qatar Airways AL, salonul de afaceri Mourjan. Acesta oferă pasagerilor meniuri bogate, camere de familie și liniștite, unde pasagerii se pot odihni înainte de zbor. În funcție de nevoi, pasagerii pot utiliza monitoare echipate și locuri de Wi-Fi pentru muncă sau sală pentru jocuri cum ar fi simulatorul de F1. În 2014 compania Aeriană a fost premiată de SKYTRAC pentru cel mai bun salon de afaceri.

Mese

Mesele sunt preparate de patru bucătari de renume mondial din diferite părți ale lumii. Pasagerii pot alege între bucătăria arabă, salate de sezon, carne, deserturi și gustări.
Compania aeriană oferă mese speciale preparate conform comenzii, de exemplu, fără gluten, etc, diabet zaharat, dar trebuie să fie notificată 72 de ore înainte de zbor.

Servicii opționale

Persoanele cu handicap sau cu nevoi speciale ar trebui să informeze acest lucru in momentul rezervării unui zbor sau 48 de ore înainte de acesta. 
Câinii pentru nevăzători pot călători în cabina de pasageri numai pentru rutele către Statele Unite ale Americii și înapoi. În alte cazuri, câinii sunt ținuți în cală gratuit. 
Copiii pot viziona filme, piese de teatru, jocuri, desene animate sau mânca gustări dulci. Părinții cu bebeluși pot primi pampers, șervețele umede etc.