Meniu

El Al

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene El Al pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează El Al zboruri?

Orarul de zbor al El Al acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri El Al?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri El Al cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de El Al. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul El Al?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre El Al

El Al

Companiile aeriene oficiale israeliene El Al Israel Airlines au fost înfiinţate în luna noiembrie 1948, iar primul zbor s-a realizat în anul 1949 pe ruta Tel Aviv - Paris cu escală la Roma. 
Compania aeriană El Al și-a devoltat între timp rețeaua sa de destinații până la 45, operând zboruri regulate și de tip cargo pe rute interne și internaționale către Europa, America de Nord, Africa și Orientul Apropiat și Îndepărtat din baza sa principală, Aeroportul Internațional Ben Gurion.

Bagaje

Limita pentru bagajul de cală este de 23 de kg la clasele Economice (2 piese) și de 32 kg la clasele Business (2 piese-Clasa Business, 3 piese-Clasa Întâi). La acestea, se adaugă un bagaj de până la 10 kg pentru infanții până în 2 ani.
Bagajul de mână poate avea o greutate maximă de 8 kg pentru clasele economice, de 20 kg pentru clasele Business (în maxim 2 bagaje cu o greutate individuală de maxim 16 kg) și de 24 kg la Clasa Întâi (în maxim 2 bagaje cu o greutate individuală de maxim 16 kg). O geantă de laptop este permisă pasagerilor la clasele Business.

Clase tarifare

Clasa Economy  oferă un meniu realizat cu grijă și îmbinat în mod creativ de bucătarul șef israelian Moshe Segev și adaptat perioadei de zbor. Fiecare masă este însoțită de băuturi și o selecție de vinuri. De asemenea, se oferă o paletă întreagă de opțiuni de divertisment. 
Clasa Economy Plus oferă un plus de confort, liniște și spațiu. Pasagerii acesteia beneficiază de birouri de check-in separate. Relaxarea este asigurată de cabinele separate disponibile, scaunele ergonomice cu mai mult spațiu pentru picioare (91 cm), cu posibilitatea rabatării cu 33% mai mult decât la Clasa Economy. Pe lângă mâncărurile disponibile, se acordă și câte o sticlă de apă în mod gratuit, un kit de călătorie și mai multe opțiuni de divertisment la bord.  
Clasa Business oferă posibilitatea realizării în mod rapid a check-in-ului la birouri speciale, o limită crescută de bagaj, acces la lounge-urile “King David Lounge” prezente în New York, Paris, Londra și multe alte aeroporturi din toată lumea. De asemenea, scaunele complet extensibile oferă un confort sporit pe parcursul zborurilor pe distanțe lungi în cele 4 aeronave de tip 747-400. Acestora li se oferă o varietate de mâncăruri preparate de bucătari locali cu experiență însoțite de cele mai fine băuturi, incluzând vinuri israeliene.
Clasa Întâi creează o eperiență unică prin faptul că oferă asistență personală încă de la plecarea de acasă, prin asigurarea transportului spre aeroport.  De asemenea, prioritatea la check-in și îmbarcare, limita de bagaj crescută, accesul la lounge-urile aeroporturilor, personalul exclusiv și zborul confortabil în scaune complet extensibile cu saltea ortopedică completează această experiență, împreună cu mesele și băuturile de excepție.

Check-in online

Check-in-ul Online se poate face în intervalul de 24 - 3 ore înaintea zborului și permite alegerea sau schimbarea locului. Astfel timpul de așteptare este minimizat, fără aplicarea unei taxe suplimentare. Cartea de îmbarcare se va imprima după finalizarea operațiunii pentru prezentarea la aeroport.

Flotă

Flota El Al numără 41 aeronave de tip Boeing: B 737-700, 737-800, 747-400F, 747-400, , 767-300ER precum şi 777-200ER. Acestea au o vârstă medie de 13 ani.

Hub

Aeroportul este aeroportul principal din Israel, ce se găsește în centrul țării la 40 km de Ierusalim și 15 de Tel Aviv. A fost înființat la sfârsitul anilor ’70 și de atunci a crescut continuu traficul aerian. Aeroportul are 3 terminale, dintre care Terminalul 3 este dedicat zborurilor internaționale și Terminalul 1 pentru cele locale și low cost. Ben Gurion dispune de servicii pentru persoane cu dizabilități, precum și beneficii VIP.

Mese

Meniul bogat și variat este creat de bucătarul de origine israeliană Moshe Segev, ce prepară mâncăruri destinate să încânte simțurile pasagerilor El Al cu mâncăruri locale sau internaționale potrivite fiecărei perioade din zi. În alegerea meniului se poate opta pentru mâncăruri speciale, potrivite anumitor diete sau religii.

Servicii opționale

Printre serviciile suplimentare disponibile, se numără posibilitatea pasagerilor clasei Economy de a achiziționa un loc preferat în prealabil, contra unei taxe, beneficiind de loc suplimentar pentru picioare datorită localizării speciale în cadrul avionului.
El Al pune la dispoziția cliențior săi posibilitatea aderării la Matmid Club. Acesta le furnizează beneficii exclusive prin acumularea de puncte ce permit accesarea opțiunilor superioare de călătorie și beneficii complexe ce contribuie la o experiență de zbor viitor mai plăcută.