Meniu

Swiss

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Swiss pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Swiss zboruri?

Orarul de zbor al Swiss acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Swiss?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Swiss cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Swiss. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Swiss?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Swiss

Swiss

Swiss International Air Lines (SWISS) este compania națională a Elveției. Deservește 106 destinații din 49 de țări de pe glob, prin Zurich, Basel și Geneva. Cu o flotă de 95 de aeronave, SWISS transportă în jur de 16 milioane de pasageri pe an.
În calitate de companie națională, SWISS militează pentru valorile tradiționale ale Elveției, respectând cele mai înalte standarde de calitate a produselor și serviciilor oferite.
SWISS face parte din grupul Lufthansa și este o membră a Star Alliance, cea mai mare rețea globală a companiilor aeriene.

Bagaje

Politica bagajului de mână impune un spațiu limitat la bord. Bagajul trebuie plasat în locul de deasupra capului sau sub scaunul pasagerului din față. Pentru clasa SWISS Economy se permite 1 piesă de bagaj de cel mult 8 kg, cu dimensiunile maxime 55 x 40 x 23 cm. În cazul claselor Business și Întâi se pot aduce 2 piese de bagaj de maxim 8 kg (55 x 40 x 23 cm).
De asemenea, se acceptă ca bagaj de mână și o husă pliabilă pentru îmbrăcăminte cu dimensiuni maxime de 57 x 54 x 15 cm. Adulții și copiii cu propriile locuri pot lua la bord o geantă de mână, geantă de umăr sau de laptop, scaun de copil, echipament medical, cârje, atele sau alte tipuri de proteze. 
Bagajul de cală este inclus în tariful biletului de avion. În cadrul clasei Economic se permite o piesă de bagaj de maxim 23 kg, la Business 2 piese de 32 kg fiecare (64 kg total), iar la Întâi 3 piese de 32 kg fiecare (96 kg total). Copiii sub 2 ani au dreptul la o piesă de bagaj de maxim 23 kg și un cărucior pliabil.

Clase tarifare

SWISS Economy
Pentru clasa Economic, SWISS oferă servicii îmbunătățite, mai mult spațiu și beneficii majore în ceea ce privește politica de bagaj. Scaunele sunt prevăzute cu spațiu mărit pentru picioare și tetiere ajustabile pentru dormit în cazul zborurilor peste noapte. În plus, pasagerii pot opta între două mese calde, băuturi gratuite, inclusiv alcool. Există și mese speciale pentru copii, în cazul comenzilor în avans.
Tot în cadrul clasei Economy, se poate personaliza programul de divertisment, de la filme, seriale și jocuri, toate pe ecranele private ale fiecărui scaun.
Bagaj inclus: 1 piesă de bagaj de maxim 23 kg
Bagaj de mână: 1 piesă de bagaj de maxim 8 kg

SWISS Business
Clasa Business oferă posibilitatea de check-in prioritar, cu kiosk-uri separate în cadrul aeroportului. De asemenea, pasagerii beneficiază de reviste speciale, îmbarcare cu prioritate și limite crescute pentru bagaje. Alte avantaje sunt o geantă de cosmetice, cu produse exclusive și accesorii, dar și salon privat în cadrul oricărui aeroport partener din alianța Star.
Scaunele din clasa Business sunt confortabile, prevăzute cu funcția de masaj și se extind într-un pat de 2m doar prin apăsarea unui buton. Ecranul ajustabil permite selectarea oricărui program de divertisment. 

SWISS First
În cadrul clasei Întâi, pasagerii beneficiază de cele mai înalte standarde de confort, precum lounge-uri și saloane private, îmbarcare prioritară, check-in accelerat prin kiosk-uri dedicate în aeroport și accesorii de tip cosmetice sau pijamale. 
Clasa Business este prevăzută cu 8 fotolii pentru zboruri lungi, care se extind în paturi și zonă privată.

Check-in online

Check-in-ul online se poate efectua cu 23 de ore înainte de plecare și permite alegerea locului în aeronavă. Cartea de îmbarcare astfel obținută trebuie imprimată și prezentată la aeroport.

Flotă

Flota SWISS este compusă în prezent din șase tipuri de aeronave. Cinci dintre acestea fac parte din familia Airbus. Compania aeriană utilizează aeronave realizate de producători europeni pentru zborurile scurte și lungi. Flota este compusă din 5 aeronave Airbus A319-100, 23 Airbus A320-200, 6 Airbus A321-100, 2 Airbus A321-200, 14 Airbus A330-300, 15 Airbus A340-300. Pe lângă acestea există comenzi oficiale pentru alte tipuri: 10 comenzi Airbus A320neo, 5 comenzi Airbus A321neo, 9 comenzi Boeing 777-300ER.

Hub

Aeroportul din Zürich, cunoscut și sub numele Zürich Kloten, este cel mai mare aeroport internațional al Elveției și principalul hub al liniei aeriene SWISS. Aeroportul deservește Zürich, cel mai mare oraș din Elveția și datorită legăturilor de transport, multe alte orașe din țară. Kloten este localizat la 13 km nord de Zürich, în comunele Kloten, Rümlang, Oberglatt, Winkel și Opfikon, toate aflate în cantonul Zürich.
Aeroportul este deținut de Flughafen Zürich AG, o companie cotată la bursa SIX Swiss, iar printre facilitățile oferite se numără locuri speciale de joacă pentru copii, saloane de relaxare sau de fumat, hotel de tranzit, dușuri.

Mese

Meniurile servite la bord sunt de cea mai bună calitate, realizate din produse de sezon și furnizate de parteneri locali. SWISS oferă mese à la carte, acompaniate de vinuri excelente.
În funcție de lungimea zborului, compania servește un aperitiv, gustări ușoare sau meniu delicios, conceput din produse locale. Toate gustările, mâncărurile și băuturile sunt incluse în tariful biletului de avion.
Există și opțiunea de meniu special, pentru cazurile de dietă, valabil pe toate clasele pentru zborurile lungi, sau la clasa Business pe zboruri europene. Acest meniu trebuie specificat și comandat în avans.

Servicii opționale

SWISS permite rezervarea unui loc preferat în aeronavă, cu până la 48 de ore înainte de zbor. Cu o taxă suplimentară se poate rezerva scaun cu mai mult loc pentru picioare sau in zone preferate, cum ar fi în spatele Clasei Business. Pentru zborurile europene, pasagerii pot opta pentru loc la culoar sau fereastră.
Pentru cei care vor să facă surprize prietenilor, familiei sau partenerului, se poate aranja livrarea la bord de șampanie, vin roșu, fructe sau prăjituri.
Prin pre-comandă duty-free pasagerii pot selecta în avans anumite produse (între 4 săptămâni și 4 zile înaintea decolării), care ulterior li se vor livra în timpul zborului. Acestea se pot plăti cash, la livrare, prin card de credit sau prin Mile acumulate.
Contra-cost se poate bloca un zbor pentru maxim 72 de ore la tariful curent. De asemenea, se poate anula zborul în aceeași perioadă, fără alte penalizări. Astfel biletele vor fi emise la sfârșitul perioadei, iar suma va fi returnată pe cardul pasagerului.
Plictiseala nu este o problemă în cazul zborurilor lungi, călătorii putând alege între filme, muzică sau jocuri. Se poate viziona un film din oferta generoasă de 140 de variante, programe TV, cd-uri, seriale sau jocuri, desene animate, canal de muzică pentru copii, toate pe ecranul individual, la cerere.
Revistele distribuite la bord dețin reportaje unice și portrete de orașe, iar pasagerii își pot lua cu ei o copie la aterizare. Clasele Business și Întâi oferă în plus SWISS Universe, ziare și alte reviste.