Meniu

Jet2.com

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Jet2.com pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Jet2.com zboruri?

Orarul de zbor al Jet2.com acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Jet2.com?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Jet2.com cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Jet2.com. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Jet2.com?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Jet2.com

Jet2.com

Jet2.com este a treia cea mai mare companie aeriană din Marea Britanie. Zboară din 11 aeroporturi britanice către peste 65 de destinații din Europa, Marea Mediterană și Insulele Canare. De la primul zbor din 2003, au continuat să-și mărească flota și acum operează peste 100 de aeronave. Jet2.com oferă zboruri low-cost și servicii de înaltă calitate.

Jet2.com a câștigat numeroase premii, inclusiv pentru cea mai bună companie aeriană din Marea Britanie, acordat de TripAdvisor. De asemenea, a fost inclusă pe lista scurtă a celor mai bune 10 companii aeriene din lume - singura cu sediul în Marea Britanie. Totodată, a fost desemnată marca de turism a anului 2023 de către revista "Which?" și a primit cinci stele pentru punctualitate din partea OAG.

Bagaj

Jet2.com permite pasagerilor să transporte un bagaj de mână la bordul aeronavei. Acesta trebuie să respecte restricțiile de greutate și dimensiuni impuse de către compania aeriană. Acestea pot varia în funcție de clasa tarifară la care a fost cumpărat biletul și de destinația aleasă. De asemenea, există restricții specifice de greutate și dimensiuni și pentru bagajul de cală. Și pentru acestea, indicațiile variază în funcție de clasa tarifară și de ruta aleasă.

Clase Tarifare

Jet2.com oferă locuri numai la economy class. Totuși, pasagerii își pot selecta locurile pentru o taxă suplimentară sau pot opta pentru a rezerva un loc cu spațiu mai generos în zona picioarelor.

Check-in-ul Online

Când călătorești cu Jet2.com, poți efectua check-in-ul online cu 28 de zile până la 6 ore înainte de ora programată de plecare.

Flotă

Compania aeriană low-cost Jet2.com are peste 100 de aeronave. Flota este formată din avioane Boeing și Airbus.

Aeroporturi

Jet2.com zboară din următoarele aeroporturi din Marea Britanie: Belfast (BFS), Birmingham (BHX), Bristol (BRS), East Midlands (EMA), Edinburgh (EDI), Glasgow (GLA), Leeds Bradford (LBA), London Stansted (STN), Manchester (MAN), Newcastle (NCL) și Liverpool (LPL). Liverpool a fost stabilită ca noua bază Jet2.com începând cu luna martie 2024.

Gustări în Timpul Zborului

Jet2.com asigură trei feluri de mâncare caldă pentru o taxă suplimentară. Prețurile încep de la £7.50, iar mesele pot fi pre-comandate pe website-ul Jet2 în momentul rezervării biletului de avion. Compania pune la dispoziție o selecție variată de mâncăruri, în funcție de data la care efectuați zborul și de ruta pe care vă aflați. Fiecare masă este însoțită de o gustare gratuită – un croissant cu unt.

Servicii Suplimentare

Jet2.com oferă pasagerilor vouchere cu reduceri și posibilitatea de a se alătura programului de fidelitate my2jet.