Meniu

Jet2.com

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Jet2.com pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Jet2.com zboruri?

Orarul de zbor al Jet2.com acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Jet2.com?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Jet2.com cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Jet2.com. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Jet2.com?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Jet2.com

Jet2.com

Jet2.com Limited este un operator aerian low-cost și o filială a Dart Group PLC. Compania a fost înființată în 1983, sub numele Channel Express și oferea servicii de transport de marfă. În 2003, Channel Express a înființat brandul Jet2.com, iar compania a deschis primul sediu la Aeroportul Bournemouth. În 2006, sediul a fost relocat în Aeroportul Leeds-Bradford, de unde compania aeriană a operat primul zbor low-cost spre Amsterdam. Jet2.com are opt baze operaționale – în Alicante, Belfast, East Midlands, Edinburgh, Glasgow, Leeds-Bradford, Manchester și Newcastle.

Compania low-cost britanică operează curse în aproape 80 de aeroporturi din 12 țări. Jet2.com efectuează zboruri către destinații de vacanță bine cunoscute din 10 țări europene, dar și din zona Mării Medierane și Insulelor Canare.

Jet2.com este o companie aeriană recunoscută și premiată în industrie. În primul an de operațiuni, Jet2.com a primit premiul pentru cea mai punctuală companie aeriană care operează de pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam. În 2004, compania a câștigat ”Cel Mai Bun Debutant în Turism” în cadrul White Rose Awards, sponsorizat de Yorkshire Tourist Board. În mai 2004, acesteia i-a revenit premiul pentru ”Cea Mai Bună Companie Europeană pentru Zboruri pe Distanțe Scurte”, de către cititorii publicațiilor „The Guardian” și „Observer”. În 2008, Jet2.com a primit un premiu privind satisfacția clienților, din partea „Daily Telegraph”, fiind votată cea mai bună companie aeriană din Regatul Unit. De asemenea, a fost votată drept Cea Mai Bună Linie Aeriană Comercială și nominalizată ca linia aeriană pe care cititorii „Holiday Which?” erau cel mai dispuși să o recomande cunoscuților.

Bagaj

Jet2.com permite pasagerilor să transporte un bagaj de mână la bordul aeronavei. Acesta trebuie să respecte restricțiile de greutate și dimensiuni impuse de către compania aeriană. Acestea pot varia în funcție de clasa tarifară la care a fost cumpărat biletul și de destinația aleasă. De asemenea, există restricții specifice de greutate și dimensiuni și pentru bagajul de cală. Și pentru acestea, indicațiile variază în funcție de clasa tarifară și de ruta aleasă.

Clase Tarifare

Jet2.com oferă locuri numai la economy class. Totuși, pasagerii își pot selecta locurile pentru o taxă suplimentară sau pot opta pentru a rezerva un loc cu spațiu mai generos în zona picioarelor.

Check-in-ul Online

Când călătoriți cu Jet2.com, puteți efectua check-inul online cu 35 de zile, până la 5 ore înaintea orei programate pentru decolare.

Flotă

Flota Jet2.com constă în 55 de aeronave marca Boeing. Acestea includ modelele 737-300, 737-300QC, 737-800, 757-200 și 737-300F.

Aeroportul Leeds Bradford

Aeroportul internațional este situat între Leeds și Bradford, și este cel mai mare din regiunea Yorkshire. Aici veți găsi o mulțime de baruri, restaurante și cafenele, cât și o librărie, un chioșc și un magazin duty-free. De asemenea, în aeroport există o conexiune gratuită la Wi-Fi, cu acoperire completă a zonei.

Gustări în Timpul Zborului

Jet2.com asigură trei feluri de mâncare caldă pentru o taxă suplimentară. Prețurile încep de la £7.50, iar mesele pot fi pre-comandate pe website-ul Jet2 în momentul rezervării biletului de avion. Compania pune la dispoziție o selecție variată de mâncăruri, în funcție de data la care efectuați zborul și de ruta pe care vă aflați. Fiecare masă este însoțită de o gustare gratuită – un croissant cu unt.

Servicii Suplimentare

Jet2.com oferă pasagerilor vouchere cu reduceri și posibilitatea de a se alătura programului de fidelitate my2jet.