Meniu

Air Serbia

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Air Serbia pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Air Serbia zboruri?

Orarul de zbor al Air Serbia acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Air Serbia?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Air Serbia cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Air Serbia. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Air Serbia?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Air Serbia

Air Serbia

Air Serbia este compania aeriană națională a Serbiei, ce deservește 30 de destinații euro-mediteraneene (pasageri și cargo), având ca principal aeroport aeroportul Nikola Tesla din Belgrad. Compania oferă și zboruri internaționale către Asia, Australia și America prin partenerii săi, precum Etihad Airways, compania aeriană a Emiratelor Arabe Unite. Numită anterior Jat Airways, Air Serbia este succesorul companiei "Aeroput", care a fost înființată pe 17 iunie 1927.
Astăzi, cu un nume și o identitate nouă, Air Serbia redefinește conceptul de confort în timpul zborului, în timp ce continuă să își extindă rețeaua și acoperirea globală. În prezent, linia acoperă peste 40 de destinații din Europa, Mediterană și Orientul Mijlociu, direct prin hub-ul său de la Aeroportul Internațional Nikola Tesla, oferind servicii pentru pasageri, cât și cargo.

Bagaje

Bagajul de mână permis pasagerilor cu vârsta peste 2 ani este format dintr-un bagaj de maxim 8 kg cu dimensiuni de 55 x 40 x 20 cm și o geantă de mână atât pentru Clasa Economic cât și pentru Clasa Business. La Clasa Economic este permis un singur bagaj de cală cu greutate maximă de 23 de kg și dimensiuni cumulate de 158 de cm, iar pentru Clasa Business sunt permise 2 astfel de bagaje, dar care pot avea până în 32 kg.

Clase tarifare

Compania AirSerbia oferă două clase de servicii: clasa economic și clasa business. Pasagerii clasei economic pot beneficia de gustări reci sau mese pe parcursul călătoriei și o selecție de băuturi calde sau reci de la barul avionului. La clasa Business, pe lângă aperitivele deosebite și meniurile delicioase à la carte însoțite de cele mai fine băuturi, se pot oferi căști anti-zgomot, iPad-uri pentru vizionări de filme și seriale sau pentru jocuri și muzică.

Check-in online

Nu există posibilitatea realizării check-in-ului online pentru pasagerii Air Serbia, însă aceștia îl pot efectua la biroul de check-in din aeroport.

Flotă

Air Serbia operează în prezent cu o flotă de 19 avioane printre care 2 Airbus A 320, 8 Airbus A 319, 4 737-300, 3 ATR 72-200 and 2 ATR 72-500.

Hub

Aeroportul principal al companiei AirSerbia este Aeroportul Nikola Tesla din Belgrad. Acesta a fost deschis în anul 1962, pe 28 aprilie. Este situat la 18 km vest de Belgrad în zona Surčin, de la care a preluat și vechea denumire, după care, a fost redenumit în 2006 în cinstea renumitului inventator sârb Nikola Tesla. Aeroportul dispune de două terminale ce ocupă aproximativ 51,000 m², cu o capacitate de 8 milioane de pasageri. Primul este destinat zborurilor interne sau low-cost, iar al doilea, construit în 1980, este destinat zborurilor internaționale. De asemenea, există un terminal și pentru zborurile de tip cargo.

Mese

Pe lângă gustările și mesele oferite în funcție de clasele tarifare, Air Serbia oferă în mod gratuit și o mare varietate de meniuri speciale, în funcție de nevoile dietetice/medicale, religioase sau potrivite nevoilor copiilor. Cu toate acestea, optarea pentru aceste tipuri de meniuri trebuie să se facă odată cu comandarea biletului și cu cel puțin 24 de ore înaintea zborului.

Servicii opționale

Pasagerilor de la Clasa Business ai Air Serbia li se oferă accesul în cadrul saloanelor Business Lounge plasate în zona de tranzit dintre porțile A4 și A5 ale aeroportului unde aceștia se pot relaxa într-o ambianță modernă și o ambianță plăcută. Cu o capacitate de 50 de locuri, zona oferă pasagerilor acces nelimitat la băuturi și mâncăruri, internet gratis, TV, copiator, ziare și reviste străine și locale.