Meniu

Transavia

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Transavia pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Transavia zboruri?

Orarul de zbor al Transavia acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Transavia?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Transavia cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Transavia. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Transavia?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Transavia

Transavia

Transavia, este o companie olandeză low-cost înființată ăn 1966, sucursală deținută de Air France-KLM. Principalul aeroport este Aeroportul Schipol din Amsterdam. Compania oferă zboruri de tip charter și regulate către o serie de 88 de destinații incluzând destinații de iarnă și estivale de pe tot teritoriul Europei și in zona Mediterană, compania fiind lider pe piața olandeză a biletelor de avion pentru vacanțe. Clienții acesteia sunt formați din tour operatori, dar și din consumatorii finali. Compania deține o flotă formată din 35 de aeronave.

Bagaje

Pentru bagajele de cală este permisă o greutate totală maximă de 50 kg și una de 32 kg/bagaj. Pentru bagajul de mână limita superioară este cea de 10 kg.

Clase tarifare

Basic – pentru toate schimbările în rezervare trebuie achitată o taxă suplimentară. Există posibililtatea achiziționării unei cantități mai mari de bagaje sau a unui loc anume.
Plus – permite o limită de 14 zile până la care se pot face modificări în rezervare (date, destinație), cu achitarea diferenței in intervalul de 14 zile - 2 ore înaintea zborului și schimbarea numelui se face contra unei taxe, însă include un bagaj de 20 kg și un loc standard inclus. 
Max – permite schimbări în toate elementele rezervării cu până la 2 ore înaintea zborului cu plata diferenței. Include un bagaj de 30 kg și posibilitatea alegerii oricărui loc din aeronavă.

Check-in online

Check-in-ul online se deschide cu 24 de ore înaintea zborului și durează până cu 4 ore înaintea decolării. Acesta se poate realiza pe telefon, tabletă sau pe computerul personal. În cazul în care se dorește achiziționarea unui bagaj suplimentar, aceasta este mai avantajoasă dacă se face odată cu check-in-ul online decât la aeroport.

Flotă

Flota Transavia însumează 36 de aeronave a căror vechime medie este de 9.2 ani și este formată numai din aparate de tip Boeing 737.

Hub

Aeroportul Schipol se află la aproximativ 9 km SV de capitala Olandei,  Amsterdam și este al 5-lea aeroport ca mărime în funcție de numărul de pasageri, numărul 4 în funcție de numărul de zboruri și numărul 3 pentru transporturile de tip cargo. În același timp, este și cel mai vechi aeroport internațional care are încă sediul în locul în care s-a realizat și prima aterizare a unui avion de-al său, eveniment care s-a produs în septembrie 1916. Aeroportul este construit ca un terminal foarte mare, împarțit în 3 coridoare de decolare. În 2014, el a gazduit aproximativ 55 de milioane de pasageri și 438,296 de zboruri. 
Acest areoport este nod principal și pentru companiile KLM. Arkefly, Corendon Dutch Airlines, Martinair, easyjet, Delta Air Lines și Vueling.

Mese

Meniuri existente la bordul avioanelor Transavia cuprind alimente precum gustări calde, sandwich-uri, băuturi răcoritoare și sucuri. Băuturile alcoolice consumate pot fi achiziționate numai la bordul avionului.  
Mesele nu sunt incluse în prețul biletului, însă există o gamă variată de produse ce pot fi achiziționate în cadrul oricărui zbor. Meniurile sunt personalizate și în funcție de destinația de plecare, iar sandwich-urile Sandays Bakeries oferă gusturi diferite în fiecare lună, o alegere locală fiind și specialitățile servite ca desert-Stroowafels. 

Servicii opționale

Revista 100%NL, disponibilă la bordul avioanelor, include o serie de cadouri, gadget-uri și bijuterii, ce au garanție de până la un an și care pot fi achiziționate fără nicio restricție.