Meniu

HahnAir

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene HahnAir pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează HahnAir zboruri?

Orarul de zbor al HahnAir acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri HahnAir?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri HahnAir cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de HahnAir. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul HahnAir?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre HahnAir

HahnAir

Hahn Air este o companie aeriană membră IATA care operează zboruri internaționale și charter. A fost fondată în anul 1994 drept linie independentă regională pentru rute interne în Germania.
În 2001 a devenit membră IATA, iar în 2003 și-a mutat sediul din Frankfurt Hahn în Frankfurt Main. Pe lângă serviciile de companie aeriană, oferă în plus și o platformă de e-bilete cu sisteme de rezervare pentru agenții de turism, pentru 190 de țări, 260 linii și 91000 agenții.

Bagaje

Clienții pot aduce 1 piesă de bagaj de cală (pentru clasa Economic) sau 2 piese (pentru clasa Business) cu o greutate maximă de 20 kg, respectiv 32 kg și o piesă de bagaj de mână de 55 cm x 40 cm x 20 cm și maxim 7 kg.

Clase tarifare

Hahn Air permite îmbarcarea pasagerilor săi în cadrul a două clase – Business și Economic.

Flotă

Flota Hahn Air constă în 2 aeronave Cessna Citation CJ4.

Hub

Aeroportul Internațional Düsseldorf (în germană Flughafen Düsseldorf International) este situat la 6 km nord de Düsseldorf în landul Renania de Nord - Westfalia, Germania. Düsseldorf este al 3-lea cel mai mare aeroport din Germania după Frankfurt și Munchen, tranzitat de peste 22 milioane de pasageri.

Mese

Nu există posibilitatea rezervării de mese speciale pentru pasageri. Cei cu diete speciale trebuie să își aducă cantități suficiente de mâncare la bord, în funcție de durata zborului.