Meniu

HiSky EUROPE

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene HiSky EUROPE pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează HiSky EUROPE zboruri?

Orarul de zbor al HiSky EUROPE acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri HiSky EUROPE?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri HiSky EUROPE cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de HiSky EUROPE. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul HiSky EUROPE?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre HiSky EUROPE

HiSky EUROPE

HiSky este o companie aeriană nouă care deţine certificat de operator atât în România, cât și în Republica Moldova. HiSky are programate zboruri regulate de pe 6 aeroporturi: București, Iași, Cluj-Napoca, Baia Mare, Satu Mare si Chisinau.

HiSky: bilete de avion și destinatii ale companiei aeriene. Zboruri directe din România

Compania aeriană oferă bilete de avion ieftine atât din România, cât si din Republica Moldova. Preţurile sunt accesibile pentru toate bugetele si aveţi la dispoziţie 4 tipuri de tarife: Basic, Classic, Premium şi Premium Plus. HiSky zboara din Bucureşti direct către Cluj, Timişoara şi Tel Aviv, iar din Chişinău aveţi la dispoziţie zboruri către Dublin, Milano, Tel Aviv, Frankfurt, Paris şi Moscova. Aeroportul din Baia Mare oferă 2 destinatii – Paris şi Milano - ȋn timp ce atât din Cluj, cât şi Iasi se poate zbura spre Dublin. HiSky are ȋn program şi o rută directă Satu Mare – Paris.

Folosind motorul de căutare a zborurilor de pe eSky.ro, nu trebuie decât să introduceţi oraşul de plecare şi destinaţia, datele sejurului şi tipul zborului (dus sau dus-ȋntors), să alegeţi compania HiSky, iar sistemul nostru vă va afişa cele mai bune preţuri. În plus, aveţi opţiunea să verificaţi şi alte oferte din zile diferite (de exemplu, cu 7 zile ȋnainte) când se poate ca tarifele să fie mai mici.

HiSky Airlines - check in online

Cu cât timp înainte de plecare pot efectua check-in-ul online?

Puteți efectua formalitățile de check-in cu 24 de ore înainte de plecare.

Care este termenul limită pentru check-in-ul online?

Termenul limită este cu până la 3 de ore înainte de ora programată a zborului.

Pot efectua check-in-ul atunci când călătoresc cu un bebeluș?

În situația în care călătoriți cu un bebeluș, puteți folosi opțiunea noastră de check-in online.

Pot să efectuez formalitățile de check-in online pentru un minor neînsoțit?

Acest serviciu nu este disponibil pentru minorii neînsoțiți. Cartea de îmbarcare va fi emisă doar la aeroport cu ajutorul personalului care va răspunde prompt solicitării dumneavoastră.

Atunci când achiziţionaţi biletele de avion prin intermediul eSky.ro, putem efectua check-in-ul ȋn numele dumneavoastră. În acest sens trebuie să ne transmiteţi ȋn timp util datele călătorilor, iar noi vă vom transmite prin email cărţile de ȋmbarcare după ce serviciul de check-in devine disponibil. eSky oferă serviciul de check-in la biletele cumpărate de la mai multe companii aeriene, nu doar HiSky.

HiSky Airlines: Bagaj de mana şi bagaj de cală

În funcție de biletul achiziționat, limita de bagaje poate varia. Vă rugăm să consideraţi următoarele informații ca fiind orientative:

  1. Bagajul mare de mână poate avea greutatea maximă de 10 kg (115 cm); 
  2. Bagajul de cală mic poate avea greutatea maximă de 23 kg (158 cm);
  3. Bagajul de cală mare este acceptat cu o greutate maximă de 32 kg (203 cm).

Bagaje de mână

În bagajul de mână nu sunt permise articole interzise, inclusiv lichide care depășesc 100 ml. Lichidele de peste 100 ml sau oricare alte articole interzise vor fi îndepărtate la controlul de securitate. Orice lichid trebuie plasat într-o pungă de plastic atunci când se efectuează controlul de securitate.