Meniu

Bulgaria Air

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Bulgaria Air pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Bulgaria Air zboruri?

Orarul de zbor al Bulgaria Air acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Bulgaria Air?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Bulgaria Air cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Bulgaria Air. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Bulgaria Air?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Bulgaria Air

Bulgaria Air

Bulgaria Air este compania aeriană națională a Bulgariei cu hub în Aeroportul din Sofia. Compania a fost înființată în 2002 ca succesoare pentru linia Balkan Bulgarian și a început să opereze în luna decembrie din același an. Bulgaria Air a fost declarată compania națională oficială în noiembrie 2002.

Bagaje

Fiecare pasager are dreptul la bagaj de cală, care trebuie să se încadreze în următoarele dimensiuni:
- Clasa Business – 2 piese de maxim 23 kg și 158 cm fiecare
- Clasa Economic – 1 piesă de bagaj de maxim 23 kg și 158 cm
Ca bagaj de mână este permisă o singură piesă de maxim 10kg, cu dimensiunile 55x40x20cm (max 115cm). Sunt acceptate la bord și produse necesare persoanelor cu mobilitate redusă - cârje sau bastoane, cărți și ziare.

Clase tarifare

Bulgaria Air oferă servicii complete la bordul aeronavelor sale, prin două clase tarifare – Business și Economic.
În cadrul clasei Economic pasagerilor le sunt oferite gustări ușoare, în funcție de ora de zbor, băuturi slab alcoolice sau non-alcoolice, ceai, cafea.
Scaunele de la clasa Business sunt mai spațioase și mai confortabile. Clienții beneficiază de o băutură de întâmpinare, meniuri calde, băuturi slab alcoolice și non-alcoolice, ceai, cafea, acces la reviste.

Check-in online

Serviciul de check-in online este disponibil între 24  - 2 ore înainte de zbor. Cartea de îmbarcare astfel obținută trebuie imprimată și prezentată la aeroport. Formalitățile sunt deschise doar pentru plecări din Sofia, Varna, Burgas, Londra (Heathrow și Gatwick), Zurich, Milano, Paris, Berlin și Amsterdam.

Flotă

Flota Bulgaria Air este compusă din 13 aeronave de tipul Airbus, Boeing, Embraer, British Aerospace.

Hub

Aeroportul din Sofia (Sofia-Vrazhdebna) reprezintă aeroportul principal din Bulgaria și este localizat la 5 km de capitală. 
Aeroportul oferă numeroase servicii precum rent-a-car, sedii bancare, bancomate, birouri de schimb valutar, servicii poștale și de asigurări, saloane de așteptare, magazine și restaurante.

Mese

În 2010 Bulgaria Air și LSG Sky Chefs au conceput o nouă companie pentru catering dedicată companiilor aeriene, denumită Silver Wings, investiția totală fiind de 1,3 milioane dolari.
În funcție de tipul de zbor, operatorul aerian oferă băuturi slab alcoolice sau non-alcoolice, ceai, cafea și meniuri calde.

Servicii opționale

Înainte de zbor, pasagerii pot utiliza Sky Shop și comanda în avans orice produs, care va fi livrat la bord, chiar în momentul călătoriei. Toate prețurile din catalog sunt în euro, plata cu cardul fiind posibilă doar pentru cumpărături de până la 200€.