Meniu

Etihad Airways

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Etihad Airways pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Etihad Airways zboruri?

Orarul de zbor al Etihad Airways acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Etihad Airways?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Etihad Airways cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Etihad Airways. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Etihad Airways?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Etihad Airways

Etihad Airways

Etihad Airways este una dintre liniile naționale ale Emiratelor Arabe Unite, după compania Emirates drept importanță. Sediul său se află la Khalifa City A, lângă Abu Dhabi. A fost înființată prin decret regal al emirului din Abu Dhabi în luna iulie 2003, apoi în noiembrie a început să opereze oficial. Numele său provine de la cuvântul arab care reprezintă "uniune".
Compania aeriană operează peste 1000 zboruri pe săptămână către 96 de destinații din Orientul Mijlociu, Africa, Europa, Asia, Australia și America, cu o flotă de 105 aeronave Airbus și Boeing. Etihad este a 3-a cea mai mare companie din Orientul Mijlociu și ce-a de-a doua din Emiratele Arabe.
În afară de transportul pasagerilor, Etihad operează Etihad Holidays și Etihad Cargo. În plus, a stabilit și propria alianță numită Etihad Airways Partners, în anul 2015. Alianța cuprinde toți partenerii săi în regim codeshare, cum ar fi Air Serbia și Etihad Regional.

Bagaje

Bagajele care depășesc limitele de greutate și dimensiune vor fi automat transportate prin Etihad Cargo.
Dimensiunile admise sunt 158cm (50 x 70 x 38) pentru zboruri spre/din S.U.A., Canada și Brazilia și 207cm (45 x 72 x 90) pentru zboruri spre/din toate celelalte destinații.
Greutatea maximă pentru fiecare piesă de bagaj este de 32kg.

În ceea ce privește bagajul de mână, piesa de bagaj trebuie să aibă dimensiunea maximă de 111 cm (40 x 50 x 21).
Pasagerii care călătoresc cu copii într-un coș special de transport sau scaun de mașină, pot aduce în mod gratuit produse care nu depășesc 5 kg: schimburi, biberoane sau mâncare pentru zbor.
Greutatea totală a bagajului:
Clasa Întâi - 2 piese de bagaj cu o greutate cumulată de 12 kg
Clasa Business - 2 piese de bagaj cu o greutate cumulată de 12 kg
Clasa Economică - 1 piesă de bagaj cu greutatea maximă de 7 kg
Infanți - 1 piesă de bagaj cu greutatea maximă de 5 kg

Clase tarifare

Etihad a dezvoltat 3 clase tarifare, special concepute pentru a oferi un plus de confort tuturor pasagerilor săi.
Clasa Întâi a fost redefinită ca o experiență de călătorie de lux, rafinată și personală. Clienții pot avea propriul apartament privat în aer, prevăzut cu o cabină de schimb, dulap personal și bar. Avantajele clasei sunt serviciul de lux pentru un somn perfect, saltea, pilote, din materiale naturale de bumbac și perne, băuturi pe timp de noapte, card de “Vise plăcute” și funcție de "Nu deranjați".
La clasa Business, clienții se pot bucura de iluminat personalizabil, pentru o ambianță relaxată sau serviciu "Turn-down", ce prevede o saltea, pijamale și papuci de bumbac, scaun cu funcție de masaj.
Clasa Economică combină confortul cu spontaneitatea și distracția. Experiențele la această clasă depășesc așteptările și încântă pasagerii. Alegând această clasă, călătorii se pot bucura de o pătură călduroasă, pernă multifuncțională, geantă pentru depozitarea lucururilor personale.

Check-in online

Check-in-ul online poate fi realizat între 24 – 2 ore înainte de zbor. În acest proces, se poate alege locul preferat, iar odată primită cartea de îmbarcare, aceasta trebuie printată și prezentată la aeroport.

Flotă

Etihad deține una dintre cele mai moderne flote din lume, compusă din 3 aeronave A319-100, 23 A320-200, 3 A321-200, 22 A330-200, 6 A330-300, 4 A340-500, 7 A340-600, 10 A380, 5 B777-200LR, 71 B787-9, 11 B777-300ER, 6 B777-300ER și 6 aeronave B777-300ER.

Hub

Aeroportul Internațional Abu Dhabi este situat la 30 km de Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite. Deține 3 terminale operaționale și are o suprafață de 3400 hectare. 
În cadrul aeroportului 53 de companii aeriene servesc 85 de destinații din 49 de țări. Facilitățile aeroportului sunt: cafenele, lanțuri de restaurante, bănci și bancomate, birouri exchange, centru medical, farmacie, librărie, servicii poștale, companii rent-a-car, magazine duty-free, moschee și hotel.

Mese

Pentru servirea meselor la bord, chef-ii și managerii de mâncare și băutură sunt recrutați din cele mai cunoscute restaurante din lume. Serviciile de cafenea încântă pasagerii cu gustări, ceaiuri, cafea și ciocolată caldă.
În plus, Etihad pune la dispoziție și meniuri speciale în funcție de orientările religioase sau diete. Acestea pot fi solicitate în avans, la rezervarea online.

Servicii opționale

Pentru clienții claselor Întâi și Business, Etihad oferă serviciul de șofer personal, în peste 40 de orașe din rețea. Acesta poate fi solicitat cu 24 de ore înainte de zbor.
Pasagerii se pot bucura de serviciul de divertisment de la bord, alegând din peste 750 de ore de distracție prin peste 100 de filme, peste 300 seriale, 7 canale de știri și sport, librărie CD, 16 radio-uri, 60 jocuri interactive.