Meniu

Emirates

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Emirates pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Emirates zboruri?

Orarul de zbor al Emirates acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Emirates?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Emirates cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Emirates. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Emirates?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Emirates

Emirates

Emirates deține o flotă de peste 230 aeronave și operează zboruri spre mai mult de 140 de destinații din 80 de țări din lume, rețeaua fiind în plină expansiune.
Emirates este una dintre cele două companii naționale din Emiratele Arabe Unite, cu hub în Dubai, alături de Etihad Airways. Este cea mai mare companie aeriană din Orientul Mijlociu, cu peste 3300 zboruri pe săptămînă, spre 144 orașe din 6 continente. Din 2015, compania aeriană este cel mai mare operator internațional din lume, pe locul 4 din punct de vedere al volumului de pasageri transportați și pe locul 3 după numărul de kilometri parcurși.
Compania Emirates a fost premiată în nenumărate rânduri, datorită devotamentului pentru siguranță și excelență în serviciile oferite. În anul 2013, a fost votată pentru titlul de Compania Aeriană a Anului.

Bagaje

Compania aeriană este una dintre cele mai permisive în ceea ce privește politica de bagaj: 30kg pentru Clasa Economică, 40kg pentru Clasa Business, 50kg pentru Clasa Întâi.
Pentru zboruri către Canada, America de Nord sau Sud există excepții în privința greutății admise per bagaj, pasagerilor fiind permise doar 2 piese de până la 23 kg fiecare (clasa Economică) și două piese de 32 kg fiecare pentru clasele Business și Întâi. Pentru America de Sud se permit 2 piese de bagaj de maxim 32 kg fiecare pentru toate clasele.
Dimensiunea totală a bagajului (lungime + lățime + înălțime) nu trebuie să depășească 150cm. Pentru pasagerii ce dețin două piese, în orice clasă tarifară, dimensiunea totală cumulată a bagajelor nu trebuie să depășească 300cm.
În ceea ce privește bagajul de mână, la clasele Întâi și Business se pot aduce două piese de bagaj: o servietă (45 x 35 x 20cm) sau o geantă (55 x 38 x 20cm)/husă haine (maxim 20cm împachetată), greutatea maximă permisă a oricărei piese fiind de 7kg.
La clasa Economică se poate aduce o singură piesă de bagaj de mână/geantă/geantă laptop, cu dimensiunile 55 x 38 x 20cm și greutatea maximă de 7kg.
Pasagerii care călătoresc la orice clasă alături de un infant pot avea o singură piesă extra de bagaj de cală, care nu depășește 55 x 38 x 20cm și 10kg. În plus, pot aduce un cărucior pliabil, în cazul în care spațiul din cabină permite acest lucru.

Clase tarifare

Clasa Întâi permite spațiu intim în interiorul cabinei, băuturi exclusive și mini-bar. De asemenea, pasagerii se pot relaxa în cinematograful privat, iar scaunele se pot extinde într-un pat pentru o revigorare totală.
Pe aeronavele A380 este prevăzut un loc spa cu duș, alături de cosmetice Bvlgari și produse Timeless Spa. În plus, pasagerii pot servi fresh-uri detoxifiante sau băuturi servite de un barman dedicat.
Clienții acestei clase beneficiază de opțiunea Fast Track și se pot îmbarca din saloanele de așteptare direct în aeronavă, fără a pierde timpul.
Clasa Business este special amenajată pentru nevoile celor care lucrează oriunde s-ar afla. Scaunele sunt prevăzute cu priză și o masă pentru scris. De asemenea, există mini bar, dar și un barman dedicat, iar scaunul alocat se poate transforma într-un pat confortabil. Clienții clasei Business beneficiază de opțiunea Fast Track în aeroport. 
Clasa Economică dispune de scaune confortabile, priză pentru scaun, servicii de internet sau telefon.

Check-in online

Serviciul de check-in online este valabil de la 24 ore la 90 minute înainte de zbor. După efectuarea procedurii, cartea de îmbarcare primită trebuie printată și prezentată la aeroport. Îmbarcarea începe cu 45 de minute înainte de ora programată de zbor, iar poarta se închide cu 20 de minute înaintea decolării.

Flotă

Compania Emirates operează o flotă mixtă de aeronave Airbus și Boeing și este singura linie care deține flotă "all-wide-body" (diametrul fuselajului de peste 5 metri, ce dispune de două culoare între rândurile de scaune sau etaj superior), în special Airbus A330/A340, Airbus A380 și Boeing 777, dar și Boeing 747-400F, Boeing 777F, pentru cargo. Emirates a comandat 140 Airbus A380, fiind lider în industrie pentru achizițiile de aeronave, cumpărând 200 doar în anul 2013.
Flota constă în 218 aeronave pentru transport pasageri, 14 cargo și un avion executive, 287 de alte aeronave fiind deja comandate. Emirates este cel mai mare operator al aeronavelor 777 și A380.

Hub

Aeroportul Internațional din Dubai este cel mai aglomerat aeroport internaționl, din punctul de vedere al traficului de pasageri.
Este situat în districtul Al Garhoud la 4.6 km est de Dubai și acoperă o suprafață de 2900 hectare. Este hub pentru liniile Emirates, Fly Dubai și Emirates SkyCargo. Din ianuarie 2015, de pe aeroport sunt operate peste 8000 de zboruri săptămânale, de către 140 companii aeriene, spre 270 de destinații din fiecare continent (excepție Antarctica).

Mese

Mesele la bordul companiei sunt furnizate de Emirates Flight Catering, care reprezintă una dintre cele mai mari distribuitoare de servicii catering din lume. Meniurile sunt concepute pentru toate clasele, în funcție de vârste, restricții de dietă, preferințe și orientări religioase. Mesele speciale trebuie comandate în avans, cu 24 ore înainte de ora programată de zbor.

Servicii opționale

Saloanele de lux oferă bufeturi gourmet, meniuri à la carte și baruri cu sucuri naturale. De asemenea, există servicii spa de masaj, tratamente cosmetice, iar clienții premium beneficiază și de degustări de vinuri într-o pivniță privată.
Pentru pasagerii clasei Întâi sau Business, se poate aloca un șofer personal. Serviciul presupune preluarea de la locația clientului și implicit, de la locul aterizării. Acesta trebuie rezervat cu maxim 48 ore înainte de zbor.