Meniu

Aer Lingus

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Aer Lingus pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Aer Lingus zboruri?

Orarul de zbor al Aer Lingus acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Aer Lingus?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Aer Lingus cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Aer Lingus. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Aer Lingus?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Aer Lingus

Aer Lingus

Aer Lingus este linia aeriană națională a Irlandei, cu sediul principal în aeroportul din Dublin.
Numele său provine din denumirea irlandeză "long", care înseamnă "navă" și, prin urmare, este tradus ca "Flota din Aer".
La 27 mai 1936, Aer Lingus a realizat primul său zbor, de la aerodromul Baldonnel din Dublin către Bristol, Marea Britanie. 
Aer Lingus operează o flotă de 47 de aeronave moderne Airbus și transportă peste 10,6 milioane de pasageri pe an. Aer Lingus a început servicii de zbor în 2013, deservind rute interne din Marea Britanie între Londra Heathrow și Aberdeen, Edinburgh și Manchester, în numele Virgin Atlantic Airways Limited. Aer Lingus este cea mai veche companie aeriană existentă în Irlanda și este al doilea cel mai mare, după operatorul low-cost rival, Ryanair. Misiunea principală a companiei aeriene este de a conecta Irlanda cu lumea și lumea cu Irlanda, oferind clienților săi cel mai bun produs de pe piață al companiei aeriene irlandeze la un preț competitiv.

Bagaje

Pentru bagajul de mână, greutatea maximă este de 10 kg, cu dimensiunile maxime 55cm x 40cm x 24cm, la care se adaugă o poșetă mică, laptop, pungă duty free sau geantă pentru bebeluși de dimensiuni 25cm x 33cm x 20cm. La clasa Business, pentru clienții Gold Circle sau Flex Fare este permisă și o geantă de laptop slim.
Se pot adăuga opțiuni suplimentare, precum Geantă Mică, ce permite încă o geantă de 15 kg, Geantă Medie – 20 kg, Geantă Mare – 25kg sau Geantă XL – 2 genți cu o greutate totală de 40kg (unde piesa individuală trebuie să cântărească maxim 32kg).

Bagajul de cală
Pentru zborurile spre / din America de Nord, bagajele înregistrate trebuie să cântărească până la 23 kg, cu dimensiuni maxime (lungime + lățime + înălțime) de 158 cm.
Tarifele Economy Low / Flex
Pasagerilor le este  permis un bagaj gratuit, în greutate de până la 23 kg, iar dimensiunile (lungime + lățime + înălțime) nu trebuie să depășească 158 cm.
Business / Business Flex
Pasagerilor le sunt permise gratuit 3 bagaje cu o greutate totală de 69 kg, combinat. Greutatea oricărui bagaj nu trebuie să depășească 32 kg, iar dimensiunile maxime (lungime + lățime + înălțime) nu trebuie să depășească 158cm.

Clase tarifare

Low Fare este cea mai economică clasă Aer Lingus și include scaune alocate și patru opțiuni de check-in gratuite. 
Plus Fare include un bagaj de cală, alocarea locurilor și 4 check-in gratuite.
Beneficiile Plus Fare pe distanțe scurte
Alocarea gratuită a locurilor
1 bagaj de cală gratuit de 20 kg

Flex Fare oferă flexibilitate totală pentru călătoriile alese. Există posibilitatea schimbării datei și a orei de zbor, cu până la 2 ore înaintea decolării, fără taxe suplimentare. 

Clase tarifare combinate
 
Clasa Business
Experiența Business Class oferă un serviciu de clasă mondială prin locuri de dormit luxoase și experiență îmbunătățită a serviciului de masă. Această clasă include check-in prioritar, acces la zone lounge, rezervare locuri, prioritate la bagaje, masă inclusă și servicii de divertisment în timpul zborului.

Check-in online

Check-in-ul online poate fi utilizat de toți pasagerii, cu 30 până la 2 ore înainte de ora decolării. Locurile sunt alocate în avion în mod automat. Check-in-ul online pentru Dublin, Shannon, Cork, Belfast, Londra Heathrow, Londra Gatwick, Manchester, Birmingham, Glasgow, Edinburgh, Aberdeen, Bristol, Kerry, Insula Man și Waterford este deschis de la 30 până la 2 ore înaintea decolării. Spre New York (JFK), Boston, Chicago și Orlando este deschis de la 24 până la 2 ore înaintea decolării.
Check-in-ul online pentru turiști din toate celelalte aeroporturi este disponibil de la 30 de ore în avans până la 4 ore și 30 de minute înainte de ora programată de plecare.
Check-in-ul online este disponibil în prezent pe rutele între Irlanda și Regatul Unit, toate zborurile din Irlanda către Europa continentală, toate zborurile între Irlanda și Statele Unite ale Americii. Toate zborurile din Alicante, Atena, Barcelona, Berlin, Bilbao, Bologna, Bordeaux, Bruxelles, București, Budapesta, Catania / Sicilia, Copenhaga, Corfu, Dubrovnik, Düsseldorf, Faro Algarve, Frankfurt, Fuerteventura, Geneva, Gran Canaria, Hamburg, Helsinki, Ibiza, Izmir, Lanzarote, Lisabona, Lyon, Madrid, Malaga, Marseille, Milano / Linate, Munchen, Nisa, Palma Majorca, Paris, Perpignan, Praga, Roma, Salzburg, Stockholm, Stuttgart, Tenerife, Toulouse, Veneția, Verona, Viena, Varșovia și Zurich.
Check-in-ul online cu 30 zile în avans este disponibil în prezent pe următoarele rute: toate zborurile între Irlanda și Regatul Unit, toate zborurile între România și Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Finlanda, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Lituania, Polonia, Portugalia, România, Spania, Suedia, Elveția, Turcia, toate zborurile între Irlanda și Lyon, Nisa, Paris, Toulouse, Perpignan, Marseille, Bordeaux, toate zborurile din România către Amsterdam, Rennes, Agadir.

Flotă

Flota commercial Aer Lingus este formată dintr-un număr de 50 de aeronave, dintre care Airbus A330-300, Airbus A330-200, Boeing 757, pentru rute lungi, iar pentru rute scurte Airbus A321, Airbus A320, Airbus A319.

Hub

Aeroportul Internațional din Dublin (IATA: DUB, ICAO: EIDW) se află la 10 km de nordul orașului Dublin lângă Swords, în comitatul Fingal. In 2013, 20.2 milioane de pasageri au străbătut aeroportul, transformându-l în cel mai aglomerat aeroport al Irlandei, în funcție de trafic.
Aeroportul Dublin este deservit de o rețea mare de rute de autobuz și autocar. Pentru oraș, Dublin Bus este principalul furnizor de transport de la/spre aeroport. În plus, Dublin Bus servește zone rezidențiale precum Santry, Swords, Rathfarnham, Sutton, Malahide, Beaumont, Harold's Cross, Drumcondra și Portmarnock. 

Mese

Europa – Masa Economy
Mesele în timpul zborului sunt create în colaborare cu Chef Clodagh McKenna. Mâncarea oferită utilizează mâncare proaspătă, gustoasă și gătită după rețetele special ale Chef-ului.
Transatlantic Economy - Masa Economy 
Pe rutele lungi operate de Aer Lingus, este oferită o masă complementară delicioasă. Acestea sunt produse local, folosind cele mai calitative ingrediente. În aceste servicii sunt incluse bar, prânz cald, ceai/cafea, duty-free, gustare de după-amiază.

Alte meniuri
Meniul Bia prin pre-comandă
Există trei feluri de mâncare premium, create în colaborare cu renumiții - Chef Clodagh McKenna și Chef-ul executive Aer Lingus. Alături de aceste mâncăruri fine, se poate servi vin roșu sau alb. Opțiunile de masă sunt somon, pui rotisat, friptură.
 
Transatlantic Business – Masa Business Class
În cadrul cabinei Business sunt oferite mese din mâncare și băutură de cea mai bună calitate, alături de șampanie și servicii de bar.

Servicii opționale

În cadrul Europe Economy, se poate opta pentru extra leg room și primele locuri selectate în cabină.
Pentru Transatlantic Economy s-au adăugat servicii Wi-Fi și de divertisment. La clasa Transatlantic Business există extensii ale centurii de siguranță, iar scaunele oferă servicii de divertisment cu filme recente, TV, jocuri, albume de muzică și videoclipuri.
Boutique este revista special oferită la bord, ce prezintă discounturi la branduri de lux, de până la 60% față de prețurile oficiale.