Meniu

Condor

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Condor pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Condor zboruri?

Orarul de zbor al Condor acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Condor?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Condor cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Condor. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Condor?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Condor

Condor

Compania aeriană Condor Airlines este cea mai mare companie aeriană de agrement nu numai din Germania, dar din ȋntreaga lume. Având în vedere dimensiunea flotei și numărul de pasageri, este a treia companie aeriană germană ca mărime.

Condor Airlines a fost înființată în 1955. Numele inițial era Deutsche Flugdienst GmbH, ȋnsă după ce a fost preluată de Condor Luftreederei în 1961, a fost schimbat în Condor Flugdienst. Primele curse pe distanțe lungi au avut loc în 1962 și au avut ca destinaţii finale Kenya, Thailanda și Sri Lanka. Începând din 1965, Condor oferă şi zboruri charter. În 1969, 40% din acțiunile Condor au fost achiziționate de Lufthansa. Aproape 20 de ani mai târziu, având în vedere traficul de agrement pe ruta Germania – Turcia, companiile aeriene germane au lansat ȋmpreună compania aeriană SunExpress ȋn cooperare cu Turkish Airlines. În 1991, Condor Airlines a fost prima dintre companiile aeriene charter care a introdus un bilet la o clasă mai confortabilă decât cea economică.

Începând cu anul 2000, acțiunile Condor deţinute de Lufthansa au fost achiziționate treptat de compania britanică de zboruri charter Thomas Cook Airlines. În 2009, Condor a fost preluată în totalitate de către aceasta. În aceeaşi perioadă, numele s-a schimbat în Thomas Cook powered by Condor, dar mai târziu a revenit la denumirea de Condor Flugdienst și din 2021 aparține unor fonduri de investiții.

Compania aeriană germană oferă zboruri regulate către destinații de vacanță din Marea Mediterană, Asia, Africa, America de Nord, America de Sud și Caraibe, iar HUB-ul este ȋn Frankfurt am Main.

Bagaje

Puteți lua bagaj de mână la zborurile Condor Airlines. Dimensiunile și greutatea acestuia sunt stabilite de compania aeriană și pot varia în funcție de clasă sau de rută.

Bagajele de cală la Condor Airlines trebuie să aibă anumite dimensiuni și greutate. Și acestea depind de clasa rezervată și de rută.

Clase

Condor oferă clasele de călătorie Economy, Premium Economy și Business. Clasa Economy este standard. La clasa Premium Economy, pasagerii au la dispoziție scaune mai confortabile, cu un unghi de desfăşurare mai mare, mai mult spațiu pentru picioare și posibilitatea de a rezerva locuri gratuit. La clasa Business, scaunele sunt complet automatizate și se desfășoară la un unghi de 170 de grade.

Check-in online

Pasagerii Condor Airlines pot efectua check-in-ul pe majoritatea rutelor cu 24 de ore şi până la 2 ore înainte de decolare. Această opțiune nu este valabilă pentru călătoriile în grup, călătoriile cu animale, călătoriile cu bagaje speciale sau în cazul minorilor neînsoțiți.

Flotă

Flota Condor este formată din aeronave Airbus A320-200, A321-200, Boeing 757-300, 767-300ER și Airbus A330neo.

Călătoriile confortabile și ecologice pe distanțe lungi sunt asigurate de 16 aeronave moderne Airbus A330neo. Acestea sunt cele mai silențioase aparate din clasa lor, emițând cu 20% mai puțin CO2. Datorită noului design, A330neo dispune de un spațiu complet nou pentru clasa Business și de locuri spațioase la clasa Economy.

Aeroportul Frankfurt

Aeroportul internațional Frankfurt este cel mai mare aeroport din Germania, situat în Frankfurt am Main. Aeroportul este un hub important în rețeaua de zboruri din Europa şi include numeroase restaurante, cafenele, fast-food-uri și magazine. Întregul aeroport are acces la internet wireless şi, adiţional, internet cafe-uri.

Meniu la bord

Condor oferă la bordul aeronavelor sale mese inspirate din aromele internaţionale. Meniul Taste the World include mâncăruri calde, gustări și băuturi tipice diferitelor culturi. Taste the World oferă trei meniuri: Standard, Premium sau Gourmet. Disponibilitatea acestora ca parte a biletului achiziționat depinde de clasă și rută.

La zborurile pe distanțe scurte care durează mai mult de 2 ore și la zborurile pe distanțe medii, pasagerii de la clasa Economy Best primesc gratuit o gustare și apă sau suc. Pasagerii de la Business Class primesc unul dintre felurile de mâncare din meniul Taste the World. Pe de altă parte, pe rutele pe distanțe lungi, pasagerii primesc o masă caldă, o gustare rece și băuturi răcoritoare incluse în prețul biletului. În cazul clasei Economy, este vorba de feluri de mâncare din meniul Standard, în cazul clasei Premium Economy – din meniul Classic Premium, iar la Business Class – din meniul Classic Gourmet. Totodată, este posibilă comandarea unor feluri de mâncare din alte meniuri decât cele alocate clasei, contra unei taxe suplimentare. În plus, puteți solicita mese speciale - din meniul vegetarian, vegan sau fără lactoză.

Servicii adiţionale

La bordul aeronavelor Condor, pasagerii de la toate clasele au acces la filme, seriale TV, posturi de radio şi canale de muzică.

Pasagerii de la clasele Business și Premium Economy au acces la serviciul de divertisment Premium fără costuri suplimentare. Pe de altă parte, pasagerii de la clasa Economy pot alege dintre mai multe filme și emisiuni TV populare, iar pentru o taxă mică vor avea acces la oferta completă a serviciului Premium Entertainment. Pentru conținutul audio și video pot fi utilizate căști standard; la Business Class și Premium Economy Class, acestea sunt disponibile gratuit.

Compania aeriană oferă, de asemenea, posibilitatea de a utiliza programul de loialitate Mileage Plan.