Meniu

China Southern

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene China Southern pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează China Southern zboruri?

Orarul de zbor al China Southern acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri China Southern?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri China Southern cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de China Southern. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul China Southern?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre China Southern

China Southern

China Southern este situată pe locul 6 în lume după numărul de pasageri transportați și reprezintă cea mai mare companie aeriană din Asia datorită mărimii flotei și pasagerilor. Sediul său se află în districtul Baiyun, Guangzhou, China. Prin hub-urile sale – Aeroportul Internațional Beijing și Aeroportul Internațional Guangzhou Baiyun, linia operează zboruri către 193 de destinații, utilizând o flotă de 400 de aeronave.
China Southern a fost înființată în 1988, devenind una din “Marile Trei” companii, alături de Air China și China Eastern. China Southern este membra alianței SkyTeam, astfel realizând peste 2000 zboruri zilnice către 190 de destinații, din 40 de țări.

Bagaje

Dimensiunile admise pentru bagajul de mână diferă în funcție de clasa tarifară și destinații în modul următor:


Clasa Întâi – 2 piese de bagaj, cu o greutate de 5 kg/piesă și 115 cm
Clasa Business – 1 piesă de bagaj de 5kg  și 115 cm
Premium Economy  – 1 piesă de bagaj de 5kg și 115 cm
Clasa Economy – 1 piesă de bagaj de 5kg și 115 cm

Bagajul de cală este de asemenea calculat în funcție de zona de zbor.
Zona 1: Japonia, America, Australia, Noua Zeelandă și Rusia
Clasa Întâi/Întâi Premium – 3 piese de bagaj de 32 kg fiecare și 158 cm
Business Class - 2 piese de bagaj de 32kg fiecare și 158 cm
Clasa Premium Economy/ Clasa Economică – 2 piese de bagaj de 23kg fiecare și 158 cm
Infant fără loc achiziționat – 1 piesă de bagaj de 10 kg si 115 cm
Copil/infant cu loc propriu – aceleași permisiuni ca ale unui adult

Zona 2:  Asia Centrală și de Vest
Clasa Întâi/Întâi Premium – 3 piese de bagaj de 32 kg fiecare și 158 cm
Business Class - 2 piese de bagaj de 32kg fiecare și 158 cm
Clasa Premium Economy/ Clasa Economică  – 1 piesă de bagaj de 32kg și 158 cm
Infant fără loc achiziționat – 1 piesă de bagaj de 10 kg si 115 cm și un cărucior pliabil
Copil/infant cu loc propriu – aceleași permisiuni ca ale unui adult

Zona 5: 
Clasa Întâi/Întâi Premium – 3 piese de bagaj de 32 kg fiecare și 158 cm
Business Class – 3 piese de bagaj de 23kg fiecare și 158 cm
Clasa Premium Economy  – 2 piese de bagaj de 23 kg și 158 cm
Clasa Economică  – 1 piesă de bagaj de 23 kg și 158 cm
Infant fără loc achiziționat – 1 piesă de bagaj de 10 kg si 115 cm și un cărucior pliabil
Copil/infant cu loc propriu – aceleași permisiuni ca ale unui adult.

Clase tarifare

Clasa Economy este prevăzută cu sisteme TV LCD, ce oferă o varietate de programe de divertisment pasagerilor săi. Serviciile video includ 1200 opțiuni de programe, 600 ore de distracție și o capacitate de 1000 GB. În plus, clasa oferă și sisteme software de tip Word, Excel și alte programe folosite în mod uzual. Interfața USB permite modificarea documentelor și imaginilor personale, ascultarea de muzică și alte funcții de partajare informații cu alți pasageri de la bord.
Clasa Business este localizată la începutul rândurilor de pe etajul superior, iar scaunele pot și extinse într-un pat de 62 cm/1,95 m, cu paravan pentru intimitate, totul conceput pentru un somn confortabil al pasagerilor.
Alte facilități, cum ar fi suporturi pentru cărți și reviste, lumină de lectură, port USB și prize, sunt de asemenea disponibile. Pe aeronavele A380 au fost create și zone private de 2m x 1,52m (înălțime) cu 6 scheme de iluminat și dulap personal.
Avantajele clasei Întâi sunt numeroase, de la design exclusivist, la scaune cu funcție de masaj tip Cocoon, ce oferă un confort remarcabil, paravane ovale pentru spațiu independent, TV personal, prize și porturi USB.

Check-in online

Serviciul de check-in online este valabil pentru toate zborurile care încep cu numerele 2/3/6/8 (exemplu CZ3101), excepție făcând pasagerii cu probleme de mobilitate sau alte dizabilități, copii, infanți, femei însărcinate etc. Efectuarea formalităților trebuie să se încadreze între 24 ore și maxim o oră înainte de zbor.

Flotă

China Southern este membră în alianța SkyTeam și operează cea mai mare flotă, cea mai dezvoltată rețea pentru destinații și deține cea mai mare capacitate pentru pasageri din toată Republica Chinei. În prezent, linia operează peste 600 de aeronave de pasageri și cargo, incluzând Boeing 787, 777, 757, 737 și Airbus A380, 330, 321, 320, 319. China Southern reprezintă singurul transportator ce utilizează Airbus A380 în paralel cu Boeing 787.

Hub

Aeroportul Internațional din Beijing este localizat la 32 km de capitala Republicii Populare Chineze.
Saloanele destinate China Southern sunt Sky Pearl Club,  First-class Lounge și VIP Lounge.
Sky Pearl Club Lounge oferă zone de restaurante, business, băi, arii pentru relaxare, masaj, Internet, locuri de joacă pentru copii. Este destinat pasagerilor de la Clasa Întâi și Business, membrii Pearl Club, SkyTeam și Gold.
Salonul First-class este localizat la etajul 2 și este prevăzut cu spații generoase pentru odihnă și relaxare. Conține zone pentru filme, copii și bufet. Este deschis doar pentru pasagerii clasei Întâi.
VIP Lounge poate fi găsit tot la etajul 2, prezentând avantaje precum semnalare îmbarcare, informații despre linii aeriene, depozitare bagaje, funcții business, divertisment video, cărți și loc de reîncărcare pentru dispozitive mobile.

Mese

China Southern servește meniuri cu specific chinezesc și 8 tipuri de băuturi. Se oferă la bord și gustări reci, salate, legume, supe, fructe sau brânzeturi. În plus, linia deține și o pivniță în aer, de unde pasagerii pot achiziționa vinuri special concepute.

Servicii opționale

Divertismentul la bord este asigurat de 600 ore de programe audio-video, filme și seriale. De asemenea, clienții beneficiază de posibilitate de shopping pentru produse duty-free, pe zborurile internaționale, de la brand-uri cunoscute de parfum, cosmetice, bijuterii, ceasuri, țigări, ciocolată sau produse digitale.