Meniu

China Airlines

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene China Airlines pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează China Airlines zboruri?

Orarul de zbor al China Airlines acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri China Airlines?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri China Airlines cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de China Airlines. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul China Airlines?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre China Airlines

China Airlines

China Airlines a fost înfiiințată în anul 1959 și este cea mai mare companie aeriană din Taiwan. Aeroportul central este Aeroportul Internațional Taoyuan și are aproximativ 11, 000 de angajați. Exceptând zborurile de tip codeshare, compania operează peste 1,300 de zboruri săpămânal către peste 95 de aeroporturi și peste 91 de orașe, pe teritoriul Asiei, Europei, Americii de Nord și Oceaniei. În 2013, compania a ieșit pe locul 29 ca venituri/km pentru zborurile de pasageri și pe locul 9 pentru cele de tip cargo, zboruri pe care le efectueaza către 33 de destinații de 87 de ori pe săptămână. Compania deține alte 3 companii, Mandarin Airlines ce operează zboruri către destinații naționale și regionale, China Airlines Cargo, ce operează zborurile de tip cargo ale acestuia și compania low-cost Tigerair.

Bagaje

Limita bagajelor de mână este de 7 kg și dimensiunea de 56x36x23cm. La clasele Economy se admite 1 piesă, iar la clasele Business și Clasa Întâi se permit 2 piese, sub forma unui al doilea bagaj cu aceleași cerințe de greutate și dimensiune sau o piesă de îmbrăcăminte ce nu depășește 20 cm împăturită.
În funcție de greutate, bagajele variază astfel: 40kg - Clasa Întâi, 30kg - Clasa Business, 25 -  Premium Economy, 20 kg – Clasa Economy pentru copii și adulți. Pentru copii sub 2 ani se admit bagaje de 10kg și un cărucior pliabil. Pentru membrii Skyteam se mai adaugă 10 sau 20 kg în funcție de tipul de membru. 
Limita pentru bagajele de cală este de 2 piese de până la 23kg pentru Clasa Economy, 28 kg pentru Premium Economy și 32kg pentru clasele Business, cu 1 sau 2 piese extra pentru membrii Skyteam.

Clase tarifare

China Airlines deține 4 clase tarifare: Clasa Întâi, Clasa Business, Premium Economy și Economy. 
Clasa Întâi este caracterizată de lux și opulență, cu scaune complet extensibile, numeroase posibilități de ajustare a scaunelor, intimitate, masă încorporată și spații de depozitare pentru lucruri personale, cuier și lumină de citit. De asemenea, se pot viziona filme, asculta muzică, radio sau alege jocuri video. 
La Clasa Business, pasagerii se pot bucura de o ambianță modernă și elegantă, cu scaune spațioase, tapițate cu catifea, cu control electronic, suport lombar și ajustări pentru relaxarea picioarelor și a capului. 
Ambele clase se bucură de meniuri gătite de bucătari premiați cu stele Michelin ce sunt servite la bordul avionului.
Clasele Economy oferă un zbor plăcut la un cost scăzut, oferind scaune ergonomice, mâncăruri calde și televizor personal.

Check-in online

Check-in-ul online se poate realiza în mod confortabil înainte cu 24 de ore și cu până la 1.5 ore înaintea zborului. Acesta se poate realiza în același timp pentru până la 9 persoane. Selectarea sau schimbarea locului se poate face numai după completarea procedurilor de check-in. Printarea cărții de îmbarcare se poate face acasă sau la aeroport.

Flotă

Flota companiei este compusă din 81 de aeronave, 61 dintre acestea fiind destinate pasagerilor și 21 pentru zborurile de tip cargo. China Airlines deține 6 aparate A 340-300, 24 aparate- A330-300, 1 aparat-777-300ER, 16 aparate – 737-800, 13 aparate – 747-400, 21  – 747-400F. În 2014, compania a câștigat premiul Golden Pin Design pentru ”Cel mai bun design al anului” pentru interiorul cabinelor aeronavei NexGen 777.

Hub

Principalul aeroport al companiei este Aeroportul Internațional Taoyuan din Taiwan. El deservește capitala Taiwan-ului, Taipei, fiind și cel mai mare aeroport al acestuia și este localizat în partea de nord a țării la aproximativ 40 km vest de Taipei în zona Dayuan. Este format din două terminale, primul găzduind toate zborurile cu excepția celor spre America, Canada, Australia și China continentală care sunt operate de pe terminalul nr. 2. El a fost pus în funcțiune în 1979 și este un punct central pentru zborurile de pasageri către destinațiile din China și din restul Asiei. În 2014 aeroportul a fost pe locul 11 ca număr de pasageri (35,804,465) și pe locul 5 din punctul de vedere al numărului de zboruri cargo (transportând 2,088,726,700 kg).

Mese

Există o serie de mese ce pot fi comandate online pentru Clasa Întâi și Clasa Business, cu cel mult 14 zile înainte și cel puțin 24 de ore, după confirmarea rezervării. Comanda poate suferi modificări la schimbările ulterioare în rezervare. Acestea nu asigură cerințe speciale și nu sunt valabile și pentru zborurile code-share și nici pentru toate destinațiile de plecare. 

Servicii opționale

Compania aeriană deține programul de loializare Dynasty Flyer, care permite acumularea de mile la fiecare zbor și folosirea lor pentru îmbunătățirea experienței de zbor viitoare. 
De asemenea, China Airlines este un membru al Alianței SkyTeam, permițând membrilor Flying Blue să se bucure de beneficii precum plata zborurilor viitoare, extra confort, mai mult bagaj sau acces la zona de relaxare oferite pentru zborurile ce sunt promovate ca CI, AF, KL sau SkyTeam. Numărul milelor acumulate depinde de transportator, distanță sau sub-clasă tarifară.