Meniu

Belavia

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Belavia pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Belavia zboruri?

Orarul de zbor al Belavia acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Belavia?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Belavia cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Belavia. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Belavia?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Belavia

Belavia

Belavia Airlines este compania aeriană națională din Belarus. Aceasta operează patru rute domestice și o mulțime de rute internaționale din Europa, Orientul Mijlociu și Asia. Serviciile Belavia sunt momentan indisponibile din aeroporturile românești.

Unii pasageri se pot întreba ce ar trebui să știe și la ce ar trebui să se aștepte de la un zbor operat de Belavia Airlines (IATA:B2), dat fiind faptul că nu sunt una dintre cele mai cunoscute companii aeriene. Hub-ul operațional se află la Aeroportul Național Minsk, iar compania a fost deschisă oficial în 1996, odată cu expansiunea aeroportului și nevoia de destinații suplimentare. Belavia Airlines oferă posibilitatea de a călători în Belarus (4 destinații) și în peste 35 de destinații internaționale. De asemenea, merită menționat faptul că în prezent, Belavia a încheiat 13 acorduri privind conexiunile de zbor cu parteneri precum Etihad Airways și Air France. Acest lucru permite companiei să vă asigure transportul în călătoria de vis fără nicio problemă.

Belavia Airlines – greutatea și dimensiunea bagajelor

Fiecare operator are un regulament intern privind bagajele, atât pe cele de mână, cât și pe cele de cală. Care sunt parametrii stabiliți de Belavia Airlines? Călătorind la clasa economy, veți putea înregistra un bagaj de până la 23 kg, cu dimensiunile 50cm x 50cm x 50 cm. Pasagerii de la business class pot înregistra două astfel de bagaje! În plus, greutatea maxim admisă pentru business class este de 32 kg. În ceea ce privește bagajul de mână, dimensiunile permise sunt de 55cm x 40cm x20cm, cu o greutate maximă de 8 kg pentru clasa economy și 12 kg pentru clasa business.

Ce articole sunt permise în bagajul de mână?

Puteți urca la bordul aeronavei cu bagajul de mână și puteți include în acesta haine, până la 100 ml de lichide și niciun obiect ascuțit.

Bagajul de cală

Bagajul de cală vă permite să transportați mai multe articole vestimentare și obiecte. Diferența nu constă numai în dimensiunea bagajului, ci și în gama de articole permise. Bagajul de cală trebuie predat la check-in și este transportat în cală. Acesta este verificat și orice obiect periculos sau suspicios conținut poate determina refuzarea bagajului și o verificare mai amănunțită. Vă rugăm să luați la cunoștință că Belavia Airlines nu își asumă responsabilitatea pentru obiectele fragile sau de valoare transportate în bagaj.

Ce clase tarifare sunt disponibile la Belavia?

Când călătoriți cu Belavia Airlines puteți alege între mai multe clase economy sau business. Diferența principală constă în confortul zborului, care atrage un cost mai mare. Vă rugăm să rețineți că prețurile pentru clasa business la Belavia pot fi mai mari decât în mod normal, ceea ce poate fi o provocare pentru călătoriile de familie. Clasa economy include patru opțiuni diferite din care puteți alege: Economy Promotion, Economy Restricted, Economy Semi-Flexible și Economy Flexible. Cele mai mari diferențe între clase constau în tipul călătoriei (unele sunt pentru călătorii dus-întors, în timp ce altele sunt și pentru călătorii pe un singur segment). Clasa Economy Flexible este singura dintre opțiunile Economy care oferă posibilitatea Open Date. Clasa Business asigură cel mai confortabil zbor și cele mai permisive condiții pentru bagaje. Puteți afla informațiile exacte pe website-ul Belavia, la secțiunea „Reguli Tarife/Clase” din meniu.

Cum efectuați check-in-ul online la Belavia Airlines?

Dacă alegeți să călătoriți cu Belavia Airlines nu veți avea nicio problemă la procesul de check-in online. Totuși, rețineți că acesta poate fi completat într-un timp limitat. Check-in-ul trebuie efectuat cu 24 până la 2 ore înaintea zborului, iar compania aeriană nu își asumă responsabilitatea dacă nu vă încadrați în această fereastră. După check-in-ul online veți primi permisele de îmbarcare pe care trebuie să le prezentați la aeroport. Este important să ajungeți în aeroport cu 2 ore înaintea zborului. Dacă deja aveți permisul de îmbarcare, predați bagajul de cală și treceți prin controlul de securitate pentru a vă îmbarcare. Procesul de check-in online este o modalitate de a eficientiza procedura. Totuși, nu uitați de fereastra de timp în care check-in-ul online este permis.

Care sunt aeronavele din flota Belavia Airlines?

Belavia Airlines este unul dintre cei mai mari operatori de zboruri către Orientul Mijlociu. Astfel, nu este nicio surpriză faptul că flota este destul de amplă. Belavia deține aeronave moderne, care îndeplinesc cele mai înalte standarde de securitate. Flota constă în avioane pentru clasele Economy și Business, care au, de obicei, 100 de locuri disponibile. Veți putea găsi și modele precum Boeing 737-800, Embraer 195 sau Boeing 737-300. Numărul acestora variază în jurul a 30 de aeronave.

Servicii suplimentare oferite de Belavia Airlines

Belavia Airlines oferă servicii variate privind tipul bagajelor, facilitățile și accesul. Permite transportul de obiecte mari (de exemplu, instrumente muzicale) și al animalelor. De asemenea, oferă și un bufet disponibil pentru pasageri. Operatorul se asigură de un zbor sigur și confortabil și pentru persoanele cu dizabilități, probleme de deplasare sau persoane bolnave, cât și pentru femeile însărcinate sau pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani, care călătoresc singuri.

Aeroportul Național Minsk, sediul Belavia Airlines

Aeroportul principal din Belarus, cât și hub-ul principal al Belavia Airlines este Aeroportul Național Minsk. Acesta se află în apropierea capitalei, la 22 de kilometri. Transportul public oferă acces rapid către și dinspre aeroport. Aeroportul constră într-un terminal, unde veți găsi multe magazine, restaurante, baruri, ATM-uri și case de schimb valutar. Dacă doriți sau aveți nevoie, veți putea retrage bani, schimba valuta sau veți putea să vă odihniți la unul dintre restaurantele din aeroport. În plus, în aeroport veți găsi Wi-Fi gratuit, un lounge VIP și multe spații destinate persoanelor cu dizabilități și mamelor cu copii.