Meniu

AirAsia

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene AirAsia pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează AirAsia zboruri?

Orarul de zbor al AirAsia acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri AirAsia?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri AirAsia cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de AirAsia. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul AirAsia?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre AirAsia

AirAsia

AirAsia este o companie low cost malaeziană cu sediul în apropiere de Kuala Lumpur, Malaezia. Grupul AirAsia operează zboruri domestice și internaționale către 100 de destinații din 22 de țări, prin hub-ul său principal din Aeroportul Internațional Kuala Lumpur.

Bagaje

Fiecare bagaj de cală trebuie să se încadreze în dimensiunile 81 x 119 x 119 cm și greutatea maximă de 32 kg. Căruciorul pentru copii pliabil și alte dispozitive de mobilitate pot fi aduse la cală în mod gratuit. 
În ceea ce privește bagajul de mână, pasagerii pot aduce la bord o piesă de bagaj/geantă de umăr/laptop cu dimensiunile 56cm x 36cm x 23cm și maxim 7kg.

Clase tarifare

Clasa Economică (Hot Seats) oferă avantaje precum îmbarcare prioritară, spațiu extra pentru picioare, scaune de pluș, zonă de liniște (rândurile 7-14) și lumină ambientală.
Clasa Business deține scaune spațioase ce se transformă în paturi, lumină ajustabilă pentru citit, masă pliabilă.

Check-in online

Serviciul de check-in online este disponibil între 14 zile și o oră înainte de zbor (AirAsia) sau 14 zile – 1 oră, în cazul zborurilor operate de AirAsia X.
Excepție: pasagerele însărcinate sau pasagerii care călătoresc cu copiii, persoane cu mobilitate redusă sau cu anumite condiții medicale, pasagerii sub 16 ani sau care călătoresc singuri.

Flotă

Flota AirAsia constă în 184 aeronave Airbus A320-200 și 300 comenzi de aparate Airbus A320neo.

Hub

Aeroportul Internațional Kuala Lumpur (KLIA) este principalul aeroport internațional din Malaezia și un punct major pentru Asia de Sud-Est. Este localizat la 45 km de orașul Kuala Lumpur, situându-se pe locul 20 în lume pentru volumul de pasageri.

Mese

Pe zborurile sub 75 de minute se oferă doar gustări. Pasagerii care doresc meniuri calde pot efectua o pre-rezervare online.

Servicii opționale

Divertismentul la bord este asigurat de cele mai noi filme, seriale TV, muzică și jocuri, toate pe un ecran de 25 cm, Full HD, prevăzut cu baterie de 8 ore și căști.