Meniu

Iași Vilnius - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Vilnius

 • Informații generale

  Limba oficială Lituaniană
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Orașul care nu doarme niciodată

  Indiferent de ora la care vreți să vizitați orașul, rețeaua de transport public vă este la dispoziție. Autobuzele și troleibuzele funcționează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, iar biletele pot fi cumpărate inclusiv de la șoferi.

 • Bucurați-vă de un tur gratuit al orașului

  Pentru că turiștii iubesc orașul, localnicii îi răsplătesc prin tururi gratuite, care nu necesită rezervare. Dacă vreți să aflați istoria locurilor, ghizii vă așteaptă zilnic, la amiază, în fața clădirii primăriei. 

 • Sporul casei (din Vilnius)

  Cel mai frumos suvenir din Vilnius este ornamentul Floriilor, un bețișor împodobit cu panglici, flori și decorațiuni, care semnifică intrarea Mântuitorului în Ierusalim. Pentru că sunt obiecte de artizanat, nu veți găsi două la fel. 

De ce merită să vizitați Vilnius?

Vilnius este orașul festivalurilor și al târgurilor stradale, găzduite într-un cadru încărcat de istorie. Cu siguranță, cea mai frumoasă zonă este orașul vechi, cel mai mare din această parte a Europei. Pe cele 70 de străzi care îl alcătuiesc, veți găsi peste 1500 de clădiri, majoritatea gotice, care au fost construite în locul celor din secolul 5 care împrejmuiau orașul.
În Parcul Kalnų (Kalnai), situat pe malul râului Vilnia, veți găsi Dealul celor Trei Cruci, de unde puteți admira o panoramă incredibilă a orașului. Priveliștea include cele mai căutate obiective turistice: Catedrala din Vilnius și Palatul Marilor Duci ai Lituaniei. 
Dacă vreți să vă planificați un city break în Vilnius, vă recomandăm să țineți cont de evenimentele pe care le organizează lituanienii – și care nu sunt puține! Din martie până în noiembrie, aproape în fiecare lună este un prilej de sărbătoare.
Pe 4 martie are loc Kaziuko mugė (Târgul Sfântului Casimir, protectorul sfinților din Lituania), un târg cu o tradiție veche de 4 secole, unde turiștii și localnicii negociază prețurile suvenirurilor. 
În luna mai se sărbătorește Ziua Muncii Stradale, iar în iulie are loc în fiecare an Festivalul de muzică clasică. În septembrie vă puteți bucura alături de lituanieni la zilele orașului (Sostinės dienos), iar în noiembrie vă puteți delecta la Festivalul de Jazz.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Iași spre Vilnius pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Iași spre Vilnius pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Iași spre Vilnius, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Iași spre Vilnius?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Iași spre Vilnius atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Iași Vilnius

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Iași - Vilnius

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Vilnius!

Alegeți hotel în Vilnius