Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Santo Domingo Las Americas Intl

Las Americas

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -4
  Valută: Peso dominican (DOP)

 • Climă

  Republica Dominicană este răsfățată cu o climă tropicală de-a lungul întregului an, cu temperaturi care variază de la 19°C la 34°C. Cel mai rece sezon este între noiembrie și aprilie, iar cea mai fierbinte lună din an este august.

 • Ce suveniruri vă puteți cumpăra

  Puteți încerca: obiecte făcute de mână, păpuși limé, sticluțe de rom și cafea.

 • Viața de noapte

  Greu de imaginat că ați putea vizita Santo Domingo fără să experimentați viața de noapte – oamenii se adună seara în oraș la terase și baruri, pregătiți să se distreze până târziu în noapte. Așadar, nu vă retrageți prea devreme în camera de hotel!

Ce nu știați despre Santo Domingo

Situată în inima insulelor Caraibe, Republica Dominicană este o țară care pur și simplu emană energie pozitivă și bună dispoziție – nu aveți cum să nu vă îndrăgostiți de aceste locuri! Capitala, Santo Domingo, este situată pe coasta de sud a țării și are o populație de aproximativ 3 milioane de locuitori, fiind în același timp și centru cultural, financiar și politic al țării.
Orașul atrage numeroase companii internaționale, dar și francize, datorită locației și stabilității sale economice. 
Deși educația este gratuită până la 14 ani aici, numai 83% din populație este alfabetizată. La fel de interesant este faptul că aici se află cea mai veche universitate din emisfera vestică – Universitatea Autonomă din Santo Domingo (fondată în 1538).
Santo Domingo a fost una dintre primele colonii spaniole – tocmai de aceea, se vor putea observa influențe culturale puternice în acest sens (arhitectura este prima care stă drept dovadă!)
Tot din punct de vedere cultural, veți observa și un mix puternic între culturile spaniole și africane – aspect observat în tradiții, dar și în folclor (vezi muzica dominicană). Fuziunea dintre cele două lumi a dus la nașterea unor stiluri de muzică electrizante – spre exemplu, merengue.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Santo Domingo Las Americas Intl pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Santo Domingo Las Americas Intl pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Santo Domingo Las Americas Intl, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Santo Domingo Las Americas Intl?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Santo Domingo Las Americas Intl atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Santo Domingo Las Americas Intl