Meniu

Căutați bilete de avion din Otopeni Henri Coandă International Airport către Londra Luton

Arată filtrele

Londra

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Lira sterlină (GBP)

 • Atracții gratuite

  Londra este sediu pentru câteva dintre cele mai renumite muzee și galerii. Vă recomandăm în mod special British Museum, Galeria Tate, Muzeul de Științe Naturale sau Muzeul de Știință –  aveți acces gratuit la colecțiile permanente ale acestora.

 • Teatru

  Se spune că teatrul londonez este cel mai bun din lume și că atrage cele mai mari talente. Puteți alege dintre o piesă clasică, un musical sau o producție nou-nouță de la West End. 

 • Concerte

  Printre cele mai cunoscute și interesante concerte sunt susținute pe stadioanele și locurile special dedicate ale Londrei -  în fiecare an, orașul întâmpină cele mai mari vedete de pe scena muzicii. 

De ce ne place Londra

Maiestuoasă, frumoasă, veche de secole, cosmopolită, de neuitat…sunt doar câteva cuvinte care ar putea să descrie acest oraș incredibil.
Nu există persoană care să nu fie dată pe spate de renumitele obiective turistice ale orașului – priveliștea de la London Eye, întâlnirea unei celebrități la Madame Tussauds, reglarea ceasului după Big Ben, plimbarea pe lângă faimosul Buckingham Palace sau Tower Bridge – toate acestea fac parte din farmecul Londrei.
Traversând zona centrală a Londrei, Râul Thames oferă niște priveliști incredibile – tocmai de acea o plimbare de-a lungul acestuia este un mod ideal de a admira atracțiile orașului, dar și de a evita traficul. Și dacă tot sunteți aici, nu uitați nici de canalele Regent și de Mica Veneție – sunt foarte pitorești.
Spre deosebire de alte capitale europene, aici nu aveți nevoie să evadați din oraș pentru a vă relaxa în liniște. Aproape 11% din acest suprafața acestui oraș vast este reprezentată de spații verzi. Puteți alege dintre 8 parcuri regale, inclusiv Hyde Park, St. James și Richmond. În partea de nord, vă puteți bucura de priveliști unice din Hampstead și apoi să vă lăsați răsfățați de miresmele deosebite din Grădinile Botanice Regale sau din Herbs Garden.
Fără îndoială, ori de câte ori ați vizita-o, este imposibil să vedeți tot ce este de văzut la Londra. Veți găsi întotdeauna ceva care să vă surprindă – fie că este vorba de un nou restaurant în zona de est, fie că este vorba de un spectacol interesant într-una dintre galerii. 

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Otopeni Henri Coandă International Airport - Londra Luton

București Londra a devenit una dintre cele mai populare rute în ultimii ani, mai ales datorită creșterii traficului de muncă România Marea Britanie, dar și datorită apariției companiilor aeriene low cost (WizzAir, Ryanair etc) care oferă zboruri ieftine. Ruta București Londra este intens circulată - tot mai mulți români caută bilete de avion ieftine către Marea Britanie, fie că merg acolo pentru vacanțe, fie că pleacă în interes de muncă. De cele mai multe ori, sunt căutate bilete de avion către Luton, unul dintre cele mai populare aeroporturi britanice. Situat la 51 km de Londra, acesta este bază pentru trei companii aeriene și oferă rute spre majoritatea destinațiilor din Europa, însă există şi rute de linie sau charter spre destinaţii din Africa de Nord şi Asia.

Orarul zborurilor:

Bucureşti Londra

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Londra!

Alegeți hotel în Londra