Meniu

Căutați zboruri din Otopeni Henri Coandă International Airport către Roma Ciampino

Arată filtrele

Roma

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Mâncare

  Pentru o experiență completă, înscrieți-vă la un tur prin Eating Italy Food Tour. Plus, de încercat: carciofi alla Giuda (anghinare în stil evreiesc), prăjiturile proaspăt coapte din Ghetoul Evreiesc, dar și un panini deliciuos de la Bread-In!

 • Roma de la înălțime

  Mergeți la clădirea Torturilor de Nuntă (Monumentul Național al lui Victor Emanuel II) pentru o priveliște incredibilă. La fel de bine, puteți merge pe cel mai înalt punct al Romei – Monte Mario – care nu este atât de cunsocut printre turiști.

 • Turul nocturn al fantomelor și misterelor

  Timp de o oră și jumătate, explorați orașul sub luminile romantice ale serii alături de un ghid care vă va purta la atracții de top, dar și pe străduțe întortocheate, povestindu-vă mituri și legende terifiante ale locurilor. Deosebit!

Roma

Supranumită Orașul Etern, Roma este leagănul pentru la dolce vita – fără îndoială, se pot scrie cărți întregi despre clădirile pline de istorie, despre bisericile în stil baroc, despre spiritul vivace al italienilor, dar și despre mâncarea făcută parcă pentru hedoniști. De oriunde ați fi, cu siguranță ați auzit deja de Colosseum (considerat ca fiind și simbolul Romei), Pantheon (cel mai mare dom până la începutul erei moderne, a fost considerat singura clădire perfectă din punct de vedere arhitectural din lume), Fontana di Trevi (de obicei supraaglomerată din cauza turiștilor – este recomandat să mergeți fie dimineața, fie seara târziu – astfel, vă puteți bucura și de luminile deosebite) sau Vatican (este indicat să rezervați biletele online – astfel veți evita ore întregi de stat la cozi).  Dar ce altceva mai merită văzut?

Forul Roman – aici veți găsi ruine ale clădirilor datând de pe vremea Imperiului Roman, inclusiv Columna lui Traian, Arcada lui Titus, dar și Circus Maximus.

Piazza Navona - una dintre cele mai cunoscute spații publice ale Romei vă oferă posibilitatea să explorați restaurante cochete și gelaterii ispititoare în timp ce vă bucurați de stilul baroc al clădirilor, afișat din abundență.

Trastevere (“Peste Tibru”) – odată ce traversați râul, veți simți instant o energie diferită, mult mai boemă în aer. Cu străduțe pietruite și zeci de magazine micuțe cu obiecte handmade sau parfumuri, veți iubi instant cartierul datorită aspectului său de bijuterie vintage.

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Otopeni Henri Coandă International Airport - Roma Ciampino

București Roma a devenit una dintre cele mai populare rute în ultimii ani, mai ales datorită creșterii traficului de muncă România Italia, dar și datorită apariției companiilor aeriene low cost (Wizz AirRyanair etc) care oferă bilete de avion ieftine. Foarte multe dintre zborurile București Roma aterizează pe aeroportul Roma Ciampino – de obicei, acesta este preferat de călători pentru că este situat la doar 15km de centrul orașului (spre deosebire de Fiumicino, care este situat la 35km distanță). Această rută este deseori supusă promoțiilor, așadar sunt mari șanse să găsiți zboruri ieftine, uneori începând chiar de la 8 euro. Dacă sunteți în căutare de bilete de avion către Roma, accesați secțiunea noastră de oferte – avem câteva special pregătite pentru dvs.!

Orarul zborurilor:

Bucureşti Roma

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Roma!

Alegeți hotel în Roma