Meniu

Căutați bilete de avion China - spre China

Arată filtrele

China

 • Guangzhou
 • Shanghai
 • Informații generale

  Limba oficială Chineza standard
  Ora locală: UTC +8
  Valută: Renminbi (CNY)

 • Sanctuarul-floare

  În Canton se află un sanctuar Liurongsi cu o pagodă inedită în formă de floare, înalt de 55 de metri. Acoperișul și etajele sale sunt distribuite în așa fel încât privit de sus, pare un impresionant monument-floare.

 • Cea mai inaltă clădire

  În Guangzhou veți avea ocazia să vizitați cea mai înaltă clădire din țară. Este Turnul TV Guangzhou, situat în Parcul Dianshita (30 Tiyu Rd, Huadu Qu), brăzdând orizontul de la o înălțime de 600 de metri.

 • Un Canton eclectic

  O vacanță în Canton vă va surprinde (dacă nu a făcut-o deja) prin diversitatea împrejurimilor. O stradă comercială vibrantă, cu zgârie-nori impunători poate deveni imediat după colț un orășel pitoresc liniștit! Incredibila China, mereu fascinantă!

De ce merită să vizitați Guangzhou?

Înainte de orice altceva, trebuie să vă spunem despre Guangzhou că este un oraș din sudul Chinei pe care unii-l recunosc sub denumirea Canton, capitală a Provinciei Guangdong. Cultura orașului este într-o legătură strânsă de codependență cu istoria sa. După înfrângerea din Războiul Opiumului, Canton a rămas unul dintre cele cinci orașe chinezești care încă păstrau tratate comerciale cu Occidentul. De atunci până în prezent orașul a înflorit într-un mod spectaculos, ajungând în zilele noastre să fie un centru urban vorbitor de limba engleză în mod fluent (un lucru greu de crezut pentru un oraș din China) și asta datorită străinilor stabiliți în regiune. O vacanță în China este una pe care trebuie să o organizați măcar o dată în viață! Și dacă tot ați ajuns, veți avea ocazia să vă convingeți de un lucru – bucătăria chinezească, deloc agreată de vizitatorii sceptici, fascinează totuși după primele preparate degustate. Despre legendele cum că poporul chinez ar fi în stare să mănânce tot ce are patru picioare și nu este piesă de mobilier, tot ce înoată și nu este vapor și tot ce zboară, dar nu este avion... ei, bine, toate rămân doar atât: glume stereotipale ale ignoranților. Guangzhou este orașul unde cu siguranță vă veți convinge de acest lucru. Restaurantele și localurile sale, populare printre turiști de toate vârstele sunt specializate în bucătărie tradițională regională: Westin Guangzhou HongMian (pe Linhe Middle Road 6) și Guangzhou (de pe Wenchang South Road 2).

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre China pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre China pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre China, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre China?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre China atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre China