Meniu

Căutați bilete de avion Argentina - spre Argentina

Argentina

 • Cordoba
 • Ushuaia
 • San Carlos de Bariloche
 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -3
  Valută: Peso Argentinian (ARS)

 • Orașul culturii

  Córdoba este orașul preferat al artiștilor – scriitori, muzicieni sau actori de teatru se adună aici. Pe tot timpul anului se desfășoară în regiune festivaluri, reprezentații de teatru și tot felul de evenimente culturale.

 • Mișcare pe două roți

  Parcurile naționale nu sunt bune doar pentru plimbarea la pas, ci și pentru explorarea potecilor înguste cu bicicleta. În apropierea fiecărui parc găsiți centre de închiriere, iar la final puteți returna bicicletele la un centru din altă locație. 

 • Sportul ca stil de viață

  Împrejurimile orașului Córdoba sunt propice pentru practicarea sporturilor: alpinismul și raftingul sunt recomandate iubitorilor de adrenalină, iar plimbările cu caii la cascadele din zonă sunt potrivite oricărui iubitor de natură.

Córdoba, orașul unde cultura și sportul se împletesc

Capitala Americană a Culturii în 2006, Córdoba este al doilea cel mai mare oraș al Argentinei, fondat de conchistadorul Jerónimo Luis de Cabrera și denumit în onoarea regiunii spaniole. Clădirile istorice din ansamblul urban Manzana Jesuítica se regăsesc pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, notabile fiind universitățile de secol 17, Biserica Societății lui Iisus și estancias, fermele de iezuiți. 

Vacanța ideală în aceste locuri include și drumeții în natură, iar Córdoba cu siguranță nu vă va dezamăgi! În Parcul Național Lihué Calel veți găsi situri arheologice, iar în Quebrada del Condorito, un loc situat în munți, veți întâlni magnificii condori în habitatul lor natural. În rezervația naturală Cerro Colorado aveți șansa să explorați peșterile pline de picturi rupestre ale triburilor care au populat cândva aceste pământuri.

Pentru suveniruri tradiționale pentru cei dragi, mergeți pe promenada Paseo de las Artes, situată între străzile Belgrano și Canada. La standurile de aici veți găsi de la gablonțuri, genți, picturi sau lampioane pictate manual până la preparate culinare și băuturi alcoolice. Negoțul se desfășoară până târziu în noapte, iar atmosfera este înviorată de petreceri dansante.

Bucătăria regiunii va satisface amatorii de preparate din carne. Cele mai delicioase fripturi din carne de vită argentiniană se degustă la Sibaris și Alcorta Carnes y Vino, iar varietatea de vinuri cu siguranță îl va impresiona până și pe cel mai pretențios degustător. 

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Argentina pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Argentina pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Argentina, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Argentina?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Argentina atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Argentina