Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Uruguaiana Rubem Berta

Arată filtrele

Uruguaiana

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Centru economic

  Uruguaiana este un oraș vital din punct de vedere economic pentru Brazilia, reprezentând cel mai mare producător de orez al țării.

 • Ipiranga Group

  Veți fi interesați de un aspect important atunci când vă decideți să vă organizați un city-break în regiune. A doua cea mai mare rafinărie de petrol din țară, Ipiranga Group a ales Uruguaiana când și-a lansat activitatea.

 • Punte între Brazilia și Argentina

  În oraș, pe Râul Uruguay, se află renumitul Pod Paso de Los Libres. Ceea ce îl face special este faptul pășind de o parte a lui, vă veți afla în Brazilia, iar la celălalt capăt vă veți afla deja în Argentina. Inedită întâmplare, cu siguranță!

De ce merită să vizitați Uruguaiana?

Oraș situat în vestul Statului brazilian Rio Grande do Sul, Uruguaiana este un centru urban comunicând cu celelalte state printr-o infrastuctură impresionantă – autostrăzi numeroase ce fac legătura cu orașe precum Osório (BR-290) ori Frederico Westphalen (BR-472). Tot aici veți regăsi un aeroport internațional și o gară operând conexiuni cu țări precum Argentina, Paraguay sau Chile. Despre orașul ales ca destinație pentru city-break trebuie să cunoașteți câteva aspecte. Ridicat în secolul 19, arhitectura sa de atunci a dăinuit până în prezent. Străzile și trotuarele din Uruguaiana sunt specifice acelor vremuri, aerisite și concentrate în jurul clădirilor și piețelor. Acestea sunt ideale pentru plimbări de dimineață sau promenade la apus, mai ales dacă ajungeți în Baron Rio Branco, piața centrală cu ale sale monumentale edificii precum clădirea Primăriei. Locuitorii Uruguaianei sunt foarte atașați de aceste pământuri – pe străzi veți putea adesea observa bătrâni sorbind dintr-o cană cu tradiționalul maté, înveșmântați în costume populare autentice. Pentru a face cunoștință cu platourile uriașe de bunătăți braziliene, pășiți pragul localului Praca (Praca Barao de Rio Branco) sau încercați o friptură la grătar impecabil pregătită și servită la River's Grill & Restaurante, de pe Rua Treze de Maio 1818.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Uruguaiana Rubem Berta pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Uruguaiana Rubem Berta pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Uruguaiana Rubem Berta, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Uruguaiana Rubem Berta?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Uruguaiana Rubem Berta atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Uruguaiana Rubem Berta

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Uruguaiana!

Alegeți hotel în Uruguaiana