Turist în orașul tău, alături de eSky și Questo

 

Agenția de turism online - eSky în cooperare cu aplicația de explorare a orașelor - Questo lansează campania “Turist în orașul tău” ce încurajează clienții să exploreze propriile lor orașe prin călătorii inovatoare ce-i vor purta prin locuri ascunse. Ideea campaniei a fost creată ca parte a inițiativei eSky - #RedescoperimRomânia.

#RedescoperimRomânia este o inițiativă creativă ce combină activități de turism în orașul de reședință, în perfectă siguranță.

Campania “Turist în orașul tău” dezvoltată de eSky și Questo oferă abonaților eSky acces gratuit la jocul de explorare urbană Questo. Acest joc se concentrează pe tema călătoriilor aproape de casă. Campania va dura 2 luni, iar clienții se vor putea bucura de o experiență amuzantă și inedită în orașul lor, descoperind un mod nou și distractiv de a petrece timpul alături de cei dragi, în conformitate cu normele legale din această perioadă.

Evenimentul se adresează oamenilor cărora le este dor de călătorii dar și de distracții inedite, totodată înțelegând importanța de a rămâne pe plan local.

„Această campanie este răspunsul nostru la restricțiile impuse călătorilor. Studiul „eSky.ro: Călătorii după COVID-19”, realizat în luna mai a acestui an, arată că în timpul carantinei, 73% dintre călătorii activi visează la noi călătorii. De aceea, această campanie se adresează în mod special iubitorilor de distracții și plimbări, oferindu-le trăiri și experiențe uimitoare, participanții la joc putând afla detalii locale inedite. Credem că această aventură de descoperire va conduce la altele noi, în viitor, atunci când clienții se vor putea juca quest-urile preferate și în alte țări." - comentează Ana Maria Guidea, Marketing Specialist eSky.

„În realitatea actuală a restricțiilor ce încă prevalează, oamenii au nevoie de un substitut pentru libertate mai mult ca oricând. Iar orașul este terenul perfect de joacă. Astfel, putem să ne simțim exploratori în orașul nostru în timp de rezolvăm ghicitori și descoperim poveștile locurilor pe lângă care am trecut de atâtea ori fără să le băgăm în seamă."- comentează Alex Govoreanu, CEO și co-fondator Questo.

Toate detaliile despre cum puteți participa la această campanie le puteți găsi pe link-ul: https://questoapp.com/blog/esky-promo

#RedescoperimRomânia

Inițiativa #RedescoperimRomânia este o idee ce vizează restabilirea unei distanțe optimiste față de lume și de ceea ce ni s-a întâmplat tuturor. Ca parte a inițiativei, eSky dorește să promoveze călătoriile în țara noastră, redescoperind detalii minunate din orașele românești. De asemenea, vă încurajăm să planificați călătoriile viitoare care, sperăm că vor fi în curând posibile din nou.