Călătoriile sunt stilul nostru de viață. Vrem să împărtășim această pasiune cu dumneavoastră.

Meniu
Călătoriile nu sunt un simplu cuvânt pentru noi. Sunt modul în care ne trăim viața.

Curiozitatea și dorul de ducă, împreună cu dorința de a împărtăși pasiunea noastră cu ceilalți - acestea sunt elementele care ne-au determinat să creăm eSky Group. Bucuria noastră vine din ajutorul pe care îl oferim a milioane de oameni să ajungă în cele mai îndepărtate colțuri ale globului. Pentru că suntem întotdeauna deschiși la feedbackul călătorilor, știm cum să ne adaptăm serviciile astfel încât să le îndeplinim nevoile.

Semnificația logoului Semnificația logoului
Lucrăm cu cei mai buni

Dacă este ceva ce iubim la fel de mult cum iubum călătoriile, este munca în echipă. Echipa noastră internațională este alcătuită din oameni care și-au transformat pasiunea într-o carieră. Și pentru că suntem într-o continuă dezvoltare, suntem și într-o continuă căutare de experți care să ni se alăture. Verifică joburile disponibile momentan aici

Bordul de management eSky Group
Łukasz Habaj
Președinte, CEO

Unul dintre fondatorii eSky Group. Între 2010 şi 2016 a fost Preşedintele companiei. În acea perioadă a ȋnceput expansiunea internaţională, creând structuri ale companiei pe pieţe externe şi deschizând HUB-uri ȋn Brazilia, Bulgaria şi România. În 2020 a redevenit membru al consiliului de administraţie.

Andrzej Kozłowski
Vice Președinte, CFO

Andrzej s-a alăturat grupului eSky ca CFO în 2015. Experiența lui în contabilitate, controale, audit și finanțe depășește 10 ani, și în trecut Andrzej a lucrat alături de companii precum Mecalux, Deloitte și Work Express.

Łukasz Neska
Vice Președinte, CMO

Łukasz este alături de eSky din 2008, iar eforturile lui au transformat serviciile companiei în cele mai bune din piață, pe plan european, și în top 3 cele mai bune servicii din Brazilia. Cariera lui include experiență în Heritage of Scotland.

Piotr Woś
Vice Președinte, CTO

Piotr este alături de eSky de șapte ani. Responsabilitatea lui este să adauge hoteluri noi în portofoliul eSky. De asemenea, Piotr a condus echipa de coordonare a proiectelor IT timp de doi ani. El și-a început cariera în e-commerce ca project manager pentru piața online a unei companii ce vindea electrocasnice mari.

Povestea noastră
12.2020
eSky x World Travel Awards
eSky câştigă premiul pentru cea mai importantă Agenţie de Turism Online ȋn Polonia 2020 ȋn cadrul World Travel Awards.
11.2020
Expansiune ȋn Asia
Expansiune ȋn Asia, Singapore, Malaezia şi Hong-Kong.
10.2020
Extindere continuă
Expansiune ȋn Maroc, Egipt, Kenya şi Nigeria
07.2020
eSky x Google Cloud
eSky se transformă digital cu ajutorul Google Cloud
05.2020
Grupul eSky în Forbes
eSky se află printre cele mai valoroase 10 companii poloneze de e-commerce (Forbes Polonia)
05.2020
Extindere continuă
Expansiune ȋn Rusia şi Belarus
04.2020
Noul CEO
Łukasz Habaj redevine CEO
04.2020
eSky x Huawei
Ofertele de zboruri de la eSky sunt prezente pe smartphone-urile Huawei din ȋntreaga lume