Călătoriile sunt stilul nostru de viață. Vrem să împărtășim această pasiune cu dumneavoastră.

Meniu
Călătoriile nu sunt un simplu cuvânt pentru noi. Sunt modul în care ne trăim viața.

Curiozitatea și dorul de ducă, împreună cu dorința de a împărtăși pasiunea noastră cu ceilalți - acestea sunt elementele care ne-au determinat să creăm eSky Group. Bucuria noastră vine din ajutorul pe care îl oferim a milioane de oameni să ajungă în cele mai îndepărtate colțuri ale globului. Pentru că suntem întotdeauna deschiși la feedbackul călătorilor, știm cum să ne adaptăm serviciile astfel încât să le îndeplinim nevoile.

Semnificația logoului Semnificația logoului
Lucrăm cu cei mai buni

Dacă este ceva ce iubim la fel de mult cum iubum călătoriile, este munca în echipă. Echipa noastră internațională este alcătuită din oameni care și-au transformat pasiunea într-o carieră. Și pentru că suntem într-o continuă dezvoltare, suntem și într-o continuă căutare de experți care să ni se alăture. Verifică joburile disponibile momentan aici

Bordul de management eSky Group
Piotr Woś
Vice Președinte

Piotr este alături de eSky de șapte ani. Responsabilitatea lui este să adauge hoteluri noi în portofoliul eSky. De asemenea, Piotr a condus echipa de coordonare a proiectelor IT timp de doi ani. El și-a început cariera în e-commerce ca project manager pentru piața online a unei companii ce vindea electrocasnice mari.

Łukasz Neska
Vice Președinte

Łukasz este alături de eSky din 2008, iar eforturile lui au transformat serviciile companiei în cele mai bune din piață, pe plan european, și în top 3 cele mai bune servicii din Brazilia. Cariera lui include experiență în Heritage of Scotland.

Andrzej Kozłowski
Vice Președinte

Andrzej s-a alăturat grupului eSky ca CFO în 2015. Experiența lui în contabilitate, controale, audit și finanțe depășește 10 ani, și în trecut Andrzej a lucrat alături de companii precum Mecalux, Deloitte și Work Express.

Povestea noastră
02.2019
Extindere continuă în Europa
eSky Group a început să opereze pe două piețe din Europa de Vest: Germania și Italia.
01.2019
eSky premiat cu Business Gazelle 2018
eSky se află printre finaliștii celei de-a 19-a ediții Business Gazelles, creată de Puls Biznesu