Finalizarea sejurului și părăsirea hotelului

Finalizarea sejurului și părăsirea hotelului

Check-out-ul
Părăsirea hotelului (check-out-ul) trebuie făcută întotdeauna la orele de check-out stabilite de hotel. 

Atenție!
Check-out-ul se face până în ora 12:00, când oaspetele trebuie să părăsească camera de hotel. Cu toate acestea, fiecare hotel determină individual durata zilei hoteliere, fapt pentru care trebuie să verificați înainte care este ora la care trebuie să părăsiți unitatea de cazare. 

Rețineți!
Dacă doriți să părăsiți hotelul la o altă oră, ulterioară orei de check-out, trebuie să comunicați personalului de la recepție. Hotelul poate percepe o taxă echivalentă unei nopți de cazare. 

Înainte de a părăsi camera, verificați bagajul și toate obiectele personale, după care lăsați la recepție cheia (cardul) și realizați formalitățile de check-out.
Sistemul de rezervare eSKY.ro funcționează în așa fel încât plata se procesează înainte să părăsiți hotelul. Tranzacția presupune doar achitarea serviciile rezervate. Toate costurile suplimentare trebuie să fie plătite înainte de plecare. De exemplu, facturile pentru minibar, telefon, restaurant etc.

Pentru informații specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactați Serviciul Clienți la numărul de telefon 031 100 3759 sau trimiteți un email la adresa support@esky.ro.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky Travel Search.

Interested but need more info?
Anulare
Vă mulțumim!

Sugestille ne ajută să realizăm articole utile pentru dvs.

Momentan nu s-au putut transmite sugestiile dvs.

Retrimiteți Încercați mai târziu