Hotel, pensiune, motel - diferențe

Hotel, pensiune, motel - diferențe

Hotelul - o clădire amenajată, având cel puțin 10 de camere, single și duble, ce oferă o gamă largă de servicii de cazare.
Pensiunea - tarifele sunt mai mici decât cele de la hotel, însă și standardele sunt mai scăzute. De regulă, o pensiune are camere cu 3 până la 9 paturi, uneori băi comune pe coridor. Astăzi, multe pensiuni oferă camere single sau duble cu băi proprii, dar tariful pentru cazare este mai mare decât în cazul camerelor cu băi comune.
Motel - în conformitate cu legislația, este o clădire situată  în afara orașului, pe un itinerar turistic, special amenajat pentru cazarea călătorilor și parcarea automobilelor. Motelul trebuie să aibă cel puțin 10 de camere, atât single, cât și duble, și trebuie să furnizeze servicii de catering.

Pentru informații specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactați Serviciul Clienți la numărul de telefon 031 100 3759 sau trimiteți un email la adresa support@esky.ro.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky Travel Search.

Interested but need more info?
Anulare
Vă mulțumim!

Sugestille ne ajută să realizăm articole utile pentru dvs.

Momentan nu s-au putut transmite sugestiile dvs.

Retrimiteți Încercați mai târziu