Meniu

Dimensiunea și greutatea bagajelor - Flybe

Flybe

Dimensiunea și greutatea bagajelor  - Flybe

Verificați politica de bagaje a companiei Flybe. Puteți transporta un bagaj de mână în mod gratuit, întrucât acesta este inclus în prețul biletului. Atenție! Ca în cazul tuturor companiilor aeriene, bagajul de mână pentru zborurile efectuate cu Flybe trebuie să se încadreze în anumite dimensiuni communicate de companie. Bagajul de cală este disponibil contra cost. O singură piesă de bagaj de cală standard pentru compania aeriană Flybe poate avea o greutate maximă de 23 kg, iar greutatea totală a bagajelor de cală nu poate depăși 46 kg. Prețul bagajului de cală variază în funcție de tipul biletului cumpărat și de modalitatea de cumpărare, și nu depinde de ruta pe care urmează să călătoriți.

Bagajul de mână la Flybe

Tipul bagajului

Dimensiuni maxime

Greutate maximă

Bagaj de mână

50 x 35 x 20 cm

Un total de 10 kg

Obiect adițional *

-

* Obiectul adițional poate fi, de exemplu, o geantă, o geantă de laptop, etc. Obiectul trebuie să încapă în spațiul destinat bagajelor de sub scaunul din fața dumneavoastră

Atenție! Elementele proeminente ale bagajului, precum mânere sau roți, sunt incluse în dimensiunile maxim admise pentru bagajul de mână.

Verificați politica de bagaje la Flybe airlines. Puteți să transportați gratuit bagajul de mână, întrucât acesta este inclus în prețul biletului. Atenție! Ca în cazul tuturor companiilor aeriene, bagajul de mână pentru zborurile efectuate cu Flybe trebuie să se încadreze în anumite dimensiuni communicate de companie. O singură piesă de bagaj de cală standard pentru compania aeriană Flybe poate avea o greutate maximă de 23 kg, iar greutatea totală a bagajelor de cală nu poate depăși 46 kg. Prețul bagajului de cală variază în funcție de tipul biletului cumpărat și de modalitatea de cumpărare, și nu depinde de ruta pe care urmează să călătoriți.

Bagajul de cală la Flybe

Tipul de Bagaj

Cost*

 Just Fly Tariff

1x23 kg

24£/34€ - 40£/54€

 

2 piese – până  la 46 kg cumulat

48£/67€ - 53£/75€

 

Get More Tariff

1x23 kg

Inclus în prețul biletului

 

2 piese – până  la 46 kg cumulat

24£/34€ - 40£/54€

 

All In Tariff

2 piese – până  la 46 kg cumulat

Inclus în prețul biletului

 

* Costul bagajului depinde de metoda prin care alegeți să cumpărați bagajul – cel mai puțin veți plăti pentru bagajele cumpărate online, iar cele achiziționate la aeroport vor fi cele mai scumpe.

Bagaj suplimentar

Compania aeriană Flybe aplică taxe adiționale pentru bagajele suplimentare. În acest caz, taxa este plătită la aeroport și numai acolo puteți plăti contravaloarea bagajelor suplimentare (acest lucru nu este posibil înaintea călătoriei, online sau prin telefon). Taxa este de 15 £ / 20 € pentru fiecare kg suplimentar.

 

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!