Meniu

Cum transmiți live de la Fashion Week Londra?

Cum transmiți live de la Fashion Week Londra?

Concursul "Show your face" s-a terminat. Câștigătoarea care va transmite live de la London Fashion Weekend este Cristina Stana (https://www.instagram.com/p/BFouyKExaSq/).

Mulțumim tuturor participanților!
 


  Ce este <Show your face!> ?  

Dacă ești o persoană fără inhibiții și spontană, eSky te vrea Live.

Pentru că divele se simt confortabil pe sticlă, eSkyLIVE va alege cel puțin o persoană care să împărtășească lumii experiența călătoriei.

Premiul acoperă toate costurile asociate transmisiei din Londra (avion, cazare, asigurare, diurnă, acces la obiective și la evenimente). Pentru participare, trebuie să postezi un scurt video în care să comentezi vestimentația oricărei persoane alese de tine - de la locul de muncă, de pe stradă, sau de la evenimentele la care participi.

Așadar, te invităm să fii prezentatoarea energică și pasionată de călătorii, care să transmită toate informațiile de la cel mai renumit show din capitala modei.

 

 Ce trebuie să faci?

Comentează într-un clip video ținuta oricărei persoane alese de tine și postează-l pe contul personal Instagram folosind #eskytraveltv si #eskyshowyourface. Înscrierile sunt valabile până la data de 15 iunie 2016.

 

 

 

 

 

 Premiu

  • Travel expenses (avion, cazare, asigurare, diurnă, acces la obiective și la evenimente)
  • Acces London Fashion Weekend 23 - 26 septembrie
  • Ocazia de a fi diva ce transmite live din Milano pentru eSkyLIVE

 

 

 

 

 

 

 eSkyLIVE

În câteva secunde ajungeți în cele mai fabuloase destinații, obțineți tips&tricks despre locuri de vizitat și gastronomie, cât și consultanță pentru rezervări în timp real.

 

REGULAMENT OFICIAL AL CAMPANIEI „Show your face!”

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL ȘI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

Campania este organizată și desfășurată de eSky.ro (www.eSky.ro), website operat de S.C. eSky Travel Search S.R.L. (denumită și Compania, eSky.ro, eSky Travel Search sau Organizatorul) cu sediul în București, Calea Văcărești, Nr. 391, Clădirea de birouri Sun Offices, Intrarea B, Sector 4, Cod poștal 040069, având Codul Unic de înregistrare RO26130195, înregistrată la Oficiul Registrul Comerțului sub numărul J40/10406/2009, autorizație de prelucrare a datelor cu caracter personal nr. 16147, în conformitate cu legea nr. 677/2001. Participanții la Campanie sunt obligați să respecte termenii și condițiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor menționate mai jos (denumit în continuare „Regulament Oficial”). Regulamentul Oficial este întocmit și va fi făcut public în mod gratuit la adresa https://www.esky.ro/ghid-de-calatorie/campanii/show-your-face/cum-transmiti-live-de-la-fashion-week-milano. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după prezentarea acestor modificări la adresa menționată mai sus.

SECȚIUNEA 2. ZONA DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI

Campania „Show your face!” se va desfășura în perioada 20 mai - 15 iunie 2016, în mediul online prin postări de clipuri video pe contul de socializare Instagram.

Pentru obținerea de informații suplimentare vă rugăm să trimiteți un e-mail către adresa concurs@eSky.ro, pe întreaga durată a Campaniei, potrivit celor menționate în Secțiunea 3 de mai jos.

SECȚIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI

Campania se va desfășura în perioada 20 mai - 15 iunie 2016. Campania se va desfășura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECȚIUNEA 4. MECANISMUL CAMPANIEI

4.1. Campania este deschisă  tuturor cetăţenilor români cu vârste de peste 18 ani care participă în perioada 20 mai - 15 iunie 2016 și comentează într-un clip video ținuta oricărei persoane alese de aceștia, apoi îl postează pe contul personal Instagram folosind tag-urile speciale de Campanie #eskytraveltv și #eskyshowyourface, conform criteriilor din prezentul Regulament.

4.2. Pentru o înscriere validă în Campanie, participanţii trebuie să posteze clip-ul în perioada 20 mai - 15 iunie 2016 și să îl posteze pe contul de socializare personal Instagram, folosind tag-urile #eskytraveltv și #eskyshowyourface.

4.3. Participarea la Campanie nu este condiționată de cumpărarea produselor și serviciilor Organizatorului sau ale partenerilor săi.

4.4. Premiul constă în oferirea unei călătorii în Milano în perioada 21-27 septembrie 2016: bilet de avion dus-întors pentru o persoană, cameră hotel cu mic-dejun inclus, asigurare de călătorie (diurnă, acces la obiective și evenimente, serviciu rent-a-car sau alte beneficii vor fi acordate în funcție de programul organizat de către Companie) și acces la evenimentul “Milano Fashion Week” 21 - 27 septembrie pentru o persoană. În cadrul călătoriei vor fi incluse transmisiuni live din Milano, moderate de Câștigător pentru canalul eSky TravelTV.

4.5. Câștigătorul va fi desemnat la finalul Campaniei, de către Comisia de Validare, din rândul utilizatorilor care s-au înscris în Campanie în perioada 20 mai - 15 iunie 2016 și care au respectat punctele 4.1 și 4.2 ale prezentului Regulament. Criteriile de selecție prin care se va alege Câștigătorul sunt: originalitate, spontaneitate, discursul din timpul clipului video, alinierea conținutului video produs la tema solicitată de Organizator. Desemnarea Câștigătorului se va realiza în data de 16 iunie 2016 și anunțul va fi făcut public la adresa https://www.esky.ro/ghid-de-calatorie/campanii/show-your-face/cum-transmiti-live-de-la-fashion-week-milano.

4.6. Înscrierile participanților vor fi validate de către Organizator, prin Comisia de Validare, pentru a urmări respectarea Regulamentului Oficial al Campaniei. Organizatorul, prin Comisia de Validare, își rezervă dreptul de a descalifica un participant suspectat de fraudă în cadrul Campaniei sau de acțiuni neconforme prezentului Regulament, fără a fi obligat să aducă justificări sau dovezi.

4.7.  Câștigătorul Premiului va fi desemnat de către Comisia de Validare. Aceasta este formată din:  

  • Carla Boangiu, Country Manager eSky.ro
  • Nicolae Drăgoi, Marketing Manager eSky.ro
  • Iulia Boagiu, Content Specialist eSky.ro 

4.8. Câștigătorul va fi desemnat în data de 16 iunie 2016 și anunțul va fi făcut public la adresa https://www.esky.ro/ghid-de-calatorie/campanii/show-your-face/cum-transmiti-live-de-la-fashion-week-milano. Acesta va fi contactat de asemenea și printr-un mail oficial de anunțare a premiului.

4,9. Prin postarea clip-ului video utilizând tag-urile menționate participanții sunt de acord cu Regulamentului Campaniei și termenii acestuia. Câștigătorul este de asemenea de acord ca materialele realizate în timpul călătoriei să fie dezvăluite în scopuri comerciale și de promovare și partenerilor contractuali ai S.C. eSky Travel Search S.R.L. din România și din alte țări.

 SECȚIUNEA 5. Premii

5.1. Premiul Campaniei constă în:

  • Oferirea unei călătorii în Milano în perioada 21-27 septembrie 2016: bilet de avion dus-întors pentru o persoană, cameră hotel cu mic-dejun inclus, asigurare de călătorie (diurnă, acces la obiective și evenimente, serviciu rent-a-car sau alte beneficii vor fi acordate în funcție de programul organizat de către Companie) și acces pentru o persoană la evenimentul “Milano Fashion Week” în perioada 21 - 27 septembrie. Cazarea oferită, cât și tipul de acces la evenimentul “Fashion Week” vor fi alese în funcție de disponibilitatea existentă în perioada de efectuare a rezervărilor. În cadrul călătoriei vor fi incluse transmisiuni live din Milano, moderate de Câștigător pentru canalul eSky TravelTV.

5.2. Organizatorul poate dar nu va fi obligat să acopere alte costuri aferente călătoriei, în afară de cele menționate prin prezentul Regulament Oficial.

5.3. Câștigătorul are obligația să comunice detaliile personale pentru efectuarea rezervărilor necesare călătoriei. Câștigătorul este direct răspunzător pentru propriile documente de călătorie și validitatea acestora, conform legislației române referitoare la libera circulație a cetățenilor români în străinătate.

SECȚIUNEA 6. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA ȘI PRIMIREA PREMIULUI

6.1. Acceptul premiului trebuie comunicat de Câștigător către S.C. eSky Travel Search S.R.L. telefonic la numărul 031-100-3779 sau printr-un e-mail la adresa concurs@eSky.ro în termen de 3 (trei) zile lucrătoare de la validarea Câștigătorului și va oferi toate datele personale necesare pentru efectuarea rezervărilor.

6.2. În cazul contrar, în care Câștigătorul desemnat nu va confirma și accepta premiul și/sau nu va oferi datele personale, se va selecta conform aceleiași proceduri un alt Câștigător.

6.3. Premiul nu este transferabil altei persoane decât Câștigătorul de drept. Câștigătorul nu poate alege contravaloarea premiului în bani și nu poate opta pentru un alt premiu.

6.4. Orice cheltuieli suplimentare realizate de Câștigător, respectiv alte taxe de intrare la muzee/evenimente (în afara celor incluse în programul organizat de Companie), cheltuieli înregistrate în unitatea de cazare (alte mese în afară de mic-dejun, costuri de minibar, room-service, apeluri telefonice, folosirea unor servicii puse la dispoziție de hotel contra cost etc), cheltuieli de transport sau alte costuri realizate în cadrul evenimentului “Fashion Week” și orice daune rezultate din vina exclusivă a Câștigătorului vor fi suportate exclusiv de acesta.

6.5. Orice costuri de modificare a sejurului, solicitate ulterior confirmării de către Câștigător a rezervărilor, vor fi de asemenea suportate de către Câștigător. 

SECȚIUNEA 7. RESPONSABILITATE

7.1. Prin participarea la Campanie, toți participanții și Câștigătorii sunt de acord și se obligă să respecte și să se conformeze tuturor cerințelor și condițiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atrăgând răspunderea personală și exclusivă a participanților și a Câștigătorilor.

7.2. Organizatorul nu are obligația de a întreține corespondența cu solicitanții unor revendicări necâștigătoare ce apar ulterior acordării efective a premiilor.

7.3. Informațiile cu privire la categoria hotelieră și dotările hotelului sunt cele indicate de către unitatea de cazare. Organizatorul nu își asumă niciun fel de răspundere în caz de neconcordanță și nu va media niciun fel de discuții sau reclamații ce ar putea rezulta din această situație.

7.4. Informațiile cu privire la tipul de acces la evenimentul “Fashion Week”, sunt cele indicate de către furnizorul său. Organizatorul nu își asumă niciun fel de răspundere în caz de neconcordanță și nu va media niciun fel de discuții sau reclamații ce ar putea rezulta din această situație. 

7.5. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica destinația, evenimentul și data călătoriei, în funcție de disponibilitatea Câștigătorului, cât și a unităților de cazare sau a organizatorilor evenimentului (spre exemplu “Fashion Week” Paris, New York etc).

SECȚIUNEA 8. DREPTUL DE PARTICIPARE

8.1. Campania este deschisă tuturor cetățenilor români cu domiciliu în România cu vârsta peste 18 ani, care postează un clip video conform cerințelor, în perioada 20 mai - 15 iunie 2016. Nu sunt eligibili pentru câștigarea premiilor angajații Organizatorului Campaniei, S.C. eSky Travel Search S.R.L., precum și membrii familiilor acestora (copii, părinți, fraţi/surori, soț/soție) sau ai partenerilor potențiali ai Organizatorului.

8.2. Prin înscriere la Campanie, participantul cedează Organizatorului dreptul de a folosi datele de înscriere, cât și materialele realizate în cadrul călătoriei, pentru o perioadă nelimitată de timp. 

8.3. Înmânarea premiului poate fi un eveniment public. Participarea la Campanie constituie acordul că numele câștigătorului, cât și materialele realizate în cadrul călătoriei, să poată fi făcute publice și utilizate gratuit în materiale audio, foto și video de către Organizator. Câștigătorul premiului este de acord să semneze o declarație scrisă cu acest efect așa cum o cere Organizatorul.

8.4. Câștigătorul Premiului cesionează Organizatorului drepturile patrimoniale din utilizarea drepturilor de autor asupra fotografiilor și filmării video realizate în cadrul ședinței de înmânare a premiului sau în cadrul călătoriei. Cesiunea este exclusivă, nelimitată în timp și spațiu. Organizatorul va putea folosi fotografiile și filmarea video oricând prin orice mijloace de comunicare în masă: presă scrisă, televiziune, radio, internet și marketing direct.

SECȚIUNEA 9. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

9.1. Prin participarea la prezenta Campanie, Câștigătorul este de acord, în mod expres și neechivoc, ca datele cu caracter personal (nume, prenume, adresă, număr de telefon fix și/sau mobil, e-mail) să fie prelucrate de Organizator. Prelucrarea va avea ca scop stocarea datelor în baza de date, procesarea acestora în scopuri statistice, realizarea de analize și cercetări de piață, transmiterea de comunicări cu scop comercial prin telefon, poștă sau poștă electronică, precum și trimiterea de oferte și materiale publicitare. Câștigătorul este, de asemenea, de acord ca datele de mai sus să fie dezvăluite, pentru aceleași scopuri, și partenerilor contractuali ai S.C. eSky Travel Search S.R.L. din România și din alte țări. Prezentul acord este valabil pe o perioadă nelimitată, până la eventuala sa revocare.

9.2. În conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Organizatorul are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale ale participanților la Campanie. De asemenea, Organizatorul este obligat să facă public numele câștigătorului și câștigurile acordate în cadrul acestei Campanii.

9.3. Numele Câștigătorului va fi menționat la adresa https://www.esky.ro/ghid-de-calatorie/campanii/show-your-face/cum-transmiti-live-de-la-fashion-week-milano, în conformitate cu prevederile Secțiunii 4 și 6 a prezentului Regulament Oficial. Organizatorul se obligă de asemenea să respecte prevederile Legii nr. 677/2001, privind protecția datelor personale stocate pe durata Campaniei. Ca atare, Organizatorul se angajează să păstreze confidențialitatea datelor personale ale participanților și câștigătorilor la prezenta Campanie și să le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial și legislației în vigoare.

9.4. Participanții la Campanie, în calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, următoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție și dreptul de a se adresa justiției.

SECȚIUNEA 10. ÎNCETAREA CAMPANIEI

Pe lângă încetarea de drept la data anunțată, prezenta Campanie poate înceta și în cazul producerii unui eveniment ce constituie forță majoră, inclusiv în cazul imposibilității Organizatorului, din motive independente de voința sa, de a continua prezenta Campanie.

SECȚIUNEA 11. LITIGII

Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de către instanțele competente de pe lângă Tribunalul București.

SECȚIUNEA 12. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil gratuit la adresa https://www.esky.ro/ghid-de-calatorie/campanii/show-your-face/cum-transmiti-live-de-la-fashion-week-milano. Pentru informații suplimentare privind Regulamentul Oficial al Campaniei, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa concurs@eSky.ro, începând cu data de 19.05.2016.

Prin participarea la acest Campanie, Participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament Oficial.

S.C. eSky Travel Search S.R.L.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!