Meniu

Laudamotion

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Laudamotion pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Laudamotion zboruri?

Orarul de zbor al Laudamotion acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Laudamotion?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Laudamotion cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Laudamotion. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Laudamotion?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Laudamotion

Laudamotion – despre compania aeriană

Compania aeriană Laudamotion este un transportator austriac, low – cost, cu o istorie îndelungată. Compania aeriană a fost fondată în anul 2003, sub numele de Niki, unul dintre cofondatori fiind campionul de Formula 1, Niki Lauda. Un an mai târziu, compania a început colaborarea cu Air Berlin, iar în anul 2011 cele două companii aeriene fuzionează. Din nefericire, în luna decembrie a anului 2017, Niki suspendă operațiunile companiei. În luna ianuarie a anului 2018, Niki Lauda răscumpără operațiunile companiei aeriene aflate în insolvență de la Air Berlin și le reia câteva luni mai târziu, sub numele curent, Laudamotion. Un aspect important de precizat este faptul că, în prezent, toate acțiunile companiei aeriene sunt deținute de Ryanair. Având ca obiectiv pe termen lung dezvoltarea dinamică, transportatorul și-a orientat ofertele către pasagerii care călătoresc în special spre sudul Europei. Astfel, unul dintre numeroasele avantaje oferite de compania aerienă Laudamotion este prețul competitiv al biletelor de avion.

Codul IATA al Laudamotion este OE. Sediul transportatorului este la Viena. Procedura Laudamotion de check – in online este gratuită și disponibilă pentru majoritatea călătorilor. De asemenea, este posibilă realizarea formalităților de check – in și la aeroport.

Către ce zone zboară Laudamotion?

Rețeaua de rute aeriene noi are baza în sudul Europei. La începutul operațiunilor, compania a lansat o duzină de zboruri din Berlin, însă acestea nu sunt singurele destinații disponibile în oferta companiei. Călătorii pot alege zboruri ieftine către peste 40 de destinații din 18 țări, numărul fiind în continuă creștere, direct proporțional cu dezvoltarea companiei. Laudamotion operează zboruri din Austria, Germania și Elveția către țări precum Spania, Portugalia, Grecia, Cipru și Italia, deși oferta companiei include, de asemenea, zboruri către Marea Britanie.

Care este perioada de promoții Laudamotion?

Promoțiile Laudamotion devin din ce în ce mai populare printre călători – după luni de operațiuni, compania a lansat o promoție prin care a oferit o mulțime de bilete de avion la prețul de numai 1 euro. Ținând cont de politica și de ofertele companiei, promoțiile viitoare sunt numai o chestiune de timp. De fiecare dată, acestea sunt anunțate printr-un comunicat de presă, așadar merită să urmăriți conturile oficiale de social media ale Laudamotion sau să vă abonați la newsletter. Astfel veți avea ocazia să aflați despre biletele ieftine către Milano, Ibiza, Barcelona, Viena și alte destinații. Zboruri de sărbători la un preț atractiv? Promoțiile Laudamotion acoperă, de obicei, zborurile desfășurate și în lunile ulterioare promoției, astfel încât puteți planifica o călătorie în avans.

Politica de bagaje Laudamotion

Politica de bagaje a transportatorului este definită în termenii și condițiile de călătorie, fiind aplicabilă tuturor călătorilor. În plus, față de prețurile atractive ale biletelor de avion, compania aeriană low-cost oferă și servicii îmbunătățite de transport al bagajelor. La Laudamotion, bagajul de mână are dimensiunile de 40x25x20 cm și este inclus în prețul biletului de avion. Bagajul de mână trebuie să intre sub scaun sau în spațiul pentru depozitarea bagajelor de deasupra scaunelor. Nu este permisă prezența în bagajul de mână a nici unui obiect periculos cu margini și vârfuri ascuțite, iar lichidele pot fi transportate numai în recipiente de 100 de ml, sigilate în pungi transparente de plastic. Transportul la bordul avionului al mâncării pentru bebeluși și al medicamentelor este reglementat prin dispoziții separate. Pasagerii care călătoresc însoțiți de un copil mic pot aduce în cabina avionului un bagaj de mână suplimentar. În cazul echipamentelor medicale, de exemplu al scaunelor cu rotile, este obligatorie notificarea prealabilă a transportatorului, în vederea obținerii deciziei de acceptare pentru transportul acestora. Echipamentele sportive sunt transportate în cala, după achitarea unei taxe suplimentare.

Transportul bagajelor suplimentare este taxat. După înregistrare, acestea sunt plasate în cala avionului pe durata călătoriei cu zborurile operate de Laudamotion. Un singur bagaj de cală înregistrat pentru călătoria cu Laudamotion trebuie să aibă maximum dimensiunile de 119x119x81 cm, iar greutate nu trebuie să depășească 20 de kg. Opțional, puteți achiziționa înregistrarea unui bagaj mic la un preț mai scăzut, cu dimensiunile de 55x40x20 cm și greutatea de până la 10 kg. Transportatorul nu recomandă pasagerilor transportul de obiecte sensibile și valoroase în bagajele înregistrate, întrucât compania aeriană nu este responsabilă pentru posibile deteriorări.

Ce avioane fac parte din flota Laudamotion?

Laudamotion este o companie care se dezvoltă rapid și al cărei scop este extinderea flotei. Planul companiei este să dubleze numărul curent de avioane și să achiziționeze noua aeronava Airbus. De asemenea, compania își propune să folosească aeronava Ryanair Boeing 737 pe bază de leasing. Momentan, flota Laudamotion include câteva aeronave Airbus A320-200 și A321-200. Aeronavele A 320-200 pot acomoda 180 de pasageri, iar cele A321-200 au 212 locuri. De-a lungul zborului, pasagerii se pot relaxa pe scaunele confortabile și să folosească serviciile Laudamotion (entertainment, gustări, băuturi). Avioanele au un design ce îmbină culorile alb și roșu. La început, compania a dorit să picteze întreaga flotă, dar modificările erau legate numai de îmbunătățirea logoului.