Meniu

Bilete de avion - rezervați zboruri la cele mai mici tarife

 • 3 milioane bilete avion
 • 950 companii aeriene
 • 3038 aeroporturi
 • 18 ani experiență

Cum găsiți bilete ieftine de avion?

Din cauza prețurilor crescute pentru biletele de avion, toți călătorii sunt interesați să afle cum să zboare mai ieftin.
Cunoscând aceste trucuri, puteți economisi câteva sute de lei! Deci, cum puteți găsi zboruri ieftine?

 • În primul rând, merită să începeți căutările cu câteva luni înaintea călătoriei. Deși sunt disponibile oferte ieftine de zbor last-minute, de cele mai multe ori veți plăti cele mai mici prețuri când rezervați în avans biletul de avion. De ce? Deoarece companiile aeriene cunosc faptul că dacă sunteți nevoiți să călătoriți pe o dată anume, veți cumpăra un loc în avionul respectiv, indiferent de prețul acestuia. Totuși, pentru a găsi oferte ieftine last-minute, cel mai bun mod este să folosiți motoarele de căutare de zboruri, care afișează separat categorii precum „promoții” sau evidențiază cele mai avantajoase oferte.

 • Când sunt cele mai ieftine bilete de avion? Statisticile arată că nu merită să vă rezervați biletele de avion în weekend, în special duminica. Acesta e momentul în care majoritatea oamenilor au cel mai mult timp disponibil să-și planifice călătoria, iar companiile aeriene cresc prețurile. O idee mai bună este să căutați oferte în mijlocul săptămânii, în special dimineața – aplicațiile de căutare a zborurilor accesibile, pe care le puteți instala pe telefon sunt extrem de utile. Dacă este posibil, fiți flexibili cu data de plecare. S-ar putea să găsiți o ofertă mult mai atractivă în ziua următoare datei planificate de călătorie.

 • Este o idee bună să urmăriți companiile low-cost, care oferă prețuri mai mici decât competitorii. Conform clasamentelor, bilete ieftine de avion sunt oferite de companii precum Norwegian, easyJet, Eurowings, Ryanair, Wizz Air și NIKI. Acum că știți când să cumpărați biletele de avion e timpul să aflați unde puteți găsi informații despre promoții.

Unde găsiți zboruri ieftine?

Există trei metode bine cunoscute pentru a găsi bilete ieftine de avion.

 • Prima metodă, însă cea mai puțin comfortabilă, implică urmărirea ofertelor fiecărei companii aeriene în parte. Puteți verifica prețurile pe site-urile lor sau vă puteți abona la newslettere pentru a fi primi care află despre promoții. De asemenea, puteți deveni un membru al clubului, primind reduceri exclusive. Această metodă, totuși, necesită foarte mult timp și este eficientă în cazul în care călătoriți cu aceeași companie aeriană de fiecare dată.

 • A doua metodă să găsiți zboruri accesibile sunt comunitățile de călători. Aceștia folosesc diverse forumuri sau grupuri pe Facebook pentru a publica informații despre oferte. Vă puteți înscrie în astfel de grupuri și să urmăriți activitatea curentă. Totuși, ofertele sunt neprevăzute, iar metoda funcționează dacă sunteți în căutare de bilete de avion last-minute sau oferte ieftine de weekend.

 • Cea de-a treia metodă este cea mai rapidă și mai eficientă. Implică folosirea celui mai bun motor de căutare pentru zboruri accesibile. Motorul de căutare colectează informații de la câteva sute de operatori și le accesează pe toate în același loc. Mulțumită acestui lucru, puteți compara oferte ușor, cum ar fi cele mai ieftine bilete cu plecare din aeroportul Bucureşti sau prețurile biletelor de avion către SUA. Cum să folosiți motorul de căutare pentru zboruri accesibile și cum rezervați biletele de avion?

Cum găsiți zboruri ieftine?

Pentru a verifica biletele de avion disponibile pentru datele selectate pe eSky, trebuie să introduceți câteva date de bază.

 • Utilizatorul trebuie să aleagă dacă este interesat de oferte low-cost, un singur zbor sau și zbor de întoarcere, sau dacă este interesat de o călătorie cu mai multe opriri. Merită să știți că ultima sugestie este una dintre cele mai eficiente metode să cumpărați bilete ieftine de avion. Apoi, trebuie să introduceți orașele de plecare și destinație, cât și data sau datele de călătorie. Alegeți numărul de pasageri și vârsta (bebeluși, copii, adolescenți și adulți), apoi rezervați clasa de călătorie (economic, economic premium business, clasa întâi).

 • După ce comunicați aceste date și selectați „căutare”, motorul de căutare de bilete de avion caută în mod automat ofertele valabile și le afișează numai pe cele care îndeplinesc criteriile dumneavoastră. Puteți vedea numele companiei aeriene, timpul de plecare și de întoarcere, timpul de călătorie, aeroporturile de plecare și aterizare, prețul de persoană și informații despre eventualele transferuri. De asemenea, puteți verifica și condițiile rezervării.

 • Când lista de rezultate este foarte lungă, o puteți filtra. În motorul de căutare eSky, puteți găsi filtrele care limitează numărul de rezultate după numărul de transferuri, ora plecării, companii aeriene sau aeroporturi. De asemenea, puteți selecta meniul „Cele mai bune prețuri”, unde veți găsi cele mai avantajoase oferte sau „Cele mai ieftine zboruri +/- 3 zile” – această ofertă se pliază cel mai bine pentru cei cu date flexibile de călătorie. Motorul de căutare afișează rezultatele în cazul în care sunt oferte mai bune pentru zboruri mai ieftine în zilele adiacente. După ce ați selectat oferta dorită, rezervați biletul de avion.

 • Cum puteți rezerva zboruri ieftine?

  Știți cum să rezervați biletele de avion? Este foarte simplu! După ce ați ales cea mai bună ofertă din motorul de căutare de zboruri, apăsați butoul „Selectează” – sistemul va verifica dacă este disponibilă conexiunea dorită, și vă va redirecționa către website-ul cu detaliile de zbor și rezervarea biletelor. Tot în această etapă aveți posibilitatea de a cumpăra asigurarea de călătorie și de a vedea costurile implicite.

  Apoi, introduceți datele necesare pentru rezervare: nume și prenume (la fel ca în documentul de identitate), genul, data nașterii, numărul de bagaje de cală. De asemenea, trebuie să alegeți o metodă de plată și să introduceți detaliile cardului. Pentru o taxă suplimentară puteți alege opțiunea de online check-in. La final, trebuie doar să confirmați rezervarea, dând click pe butonul „Rezervă și plătește”.

 • Zboruri ieftine în România și în străinătate

  Dacă sunteți interesați de zboruri la prețuri avantajoase, puteți folosi unul dintre serviciile oferite de motoarele de căutare de zboruri. Mulțumită eSky, veți putea găsi un hotel la preț redus în zona selectată, puteți folosi serviciile de închiriere de mașini sau puteți găsi oferte atractive care să includă zborul și cazarea.

  Merită să verificați ofertele pentru a vedea zborurile disponibile la preț redus, atât domestic, cât și internațional. Meniul „Oferte” este cea mai simplă metodă de a găsi bilete de avion de la prețuri începând de la 25 EUR. Mai mult, puteți comanda transferul de la aeroportul de sosire și puteți verifica prețurile celor mai apropiate parcări.

  Motorul de căutare pentru zboruri ieftine vă permite să găsiți bilete de avion disponibile din oferta companiilor precum Ryanair, Wizz Air, LOT, Lufthansa și mulți alți operatori. De asemenea, puteți folosi și radarul pentru zboruri.

Recomandările experților în călătorii

Descoperiți articolele din Ghidul de Călătorie

Fiecare companie aeriană are propriile reguli în ceea ce privește dimensiunile acceptabile ale bagajelor. De asemenea, taxele pentru bagaje variază..

Ce obiecte puteți lua cu dumneavoastră în avion? Din motive de securitate, anumite obiecte nu pot fi aduse la bord, conform regulilor internaționale..

Atunci când pregătiți bagajele pentru zborul cu avionul, trebuie să țineți cont de limitările impuse de fiecare companie aeriană referitor la..