Meniu

Căutați bilete de avion din Paraguay

Paraguay

 • Asuncion
 • Ciudad del Este
 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă, Guarani
  Ora locală: UTC-4 (vara), UTC-3 (iarna)
  Valută: Gurani (PYG)

 • O oază de relaxare

  La sfârșit de săptămână, majoritatea companiilor din Asunción își închid porțile. Localnicii obișnuiesc să își petreacă weekend-urile cu activități plăcute, socializând acasă cu prietenii și familia, sau în oraș, la o cină copioasă.

 • Arhitectura modernă

  În anul 2002 s-a inaugurat Congresul Național – una dintre cele mai impresionante clădiri din orașul sud-american. În fațada sa strălucitoare se reflectă întregul oraș de peste râu.

 • La vânătoare de chilipiruri

  În Plaza de los Heroes veți avea ocazia să regăsiți numeroase magazine de suveniruri. Încântătoare sunt produsele din piele naturală, sculpturile din lemn artizanale guampa, vasele tradiționale de yerba mate (bombilla), dar și mătăsurile țesute.

Asunción - una dintre cele mai vechi așezări spaniole din America de Sud

Asunción este capitala statului Paraguay și datează din 15 august 1537 sub numele de Nuestra Señora de la Asunción. Arhitectura vechiului oraș supraviețuiește și astăzi, fiind una dintre atracțiile de top pentru turiști. Strada Manzana de la Rivera este locul ideal în care să cunoașteți arhitectura colonială, unde veți găsi vile restaurate din secolul 17-18. Cu toate acestea, orașul îmbină armonios etapele culturale prin care a trecut. Astfel, pe Calle Estrella puteți admira El Reservista Purahéei, una dintre cele mai impresionante picturi murale moderne ale orașului.

Un alt obiectiv pe care vă recomandăm să-l vizitați în vacanță este centrul vechi, cu Panteón Nacional, Catedral Metropolitana sau Biserica Iglesia de la Encarnación. De asemenea, nu trebuie să ratați nici Jardín Botánico, grădina botanică ce găzduiește un zoo și un muzeu de istorie naturală.

Ce puteți savura în Paraguay? Bucătăria locală este în mare parte bazată pe preparate din carne de vită, majoritatea dintre ele la grătar. Pentru zilele în care sunteți pe grabă, vă poftim la unul dintre standurile cu preparate eat-and-go, care servesc panchos sau empanada. Însă, pentru zilele în care doriți să vă bucurați de specialitățile tradiționale, vă recomandăm mbeju – o turtă din făină de manioc și brânză, madi’o – plăcinta din manioc dar și chi so’s – gogoși cu carne. Restaurante precum La Cabrera, Lo de Osvaldo sau Ese Lugar includ toate aceste bunătăți în meniu.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Paraguay pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Paraguay pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Paraguay, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Paraguay?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Paraguay atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Paraguay