Meniu

Căutați bilete de avion din Grenada

Grenada

 • Saint George's
 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC -4
  Valută: Dolar est-caraiban (XCD)

 • Insula privată

  Grenada mai include alte câteva insule, precum Ronde Island. Aceasta a fost pusă la vânzare în 2007 și cumpărată de către o persoană fizică pentru o sută de milioane de dolari.

 • Începuturile civilizației de pe insulă

  Prima încercare de descindere pe insulă a aparținut britanicilor în secolul 17. Aceasta nu a avut succes, datorită triburilor locale. O jumătate de secol mai târziu, francezii au ajuns la o înțelegere cu aceștia, cumpărând pământul.

 • Specialitatea locului

  Una din mâncărurile tradiționale de pe insulă este Oil-Down, care conține carne sărată, asortată cu legume, găluște și fructe ale arborelui de pâine.

De ce merită să vizitați Saint George’s

Saint George’s este capitala și cel mai mare oraș de pe insula Grenada. Este portul principal și, datorită aeroportului din apropiere, una dintre cele mai importante destinații de vacanță de pe harta turiștilor.

Deși insula este situată pe latura sudică a Aleii Tornadelor, de cele mai multe ori nu este atinsă de dezastre naturale. Climatul de pe insulă este unul tropical – în sezonul ploios este cald și umed, iar în cel uscat este mai răcore și caracterizat de vânturi calde.

În ciuda faptului că este o destinație incredibilă, turismul nu este principala sursă de venit pentru locuitorii orașului. Aceștia se ocupă de cultivarea diverselor condimente, ceea ce i-a adus Grenadei numele de „Insula Condimentelor”. De aici se exportă în special nucșoară, cuișoare, scorțișoară, cacao și ghimbir, și vă recomandăm să le căutați în piața locală, de unde le puteți cumpăra la prețuri excelente.

Cu o astfel de tradiție în cultivarea plantelor, bucătăria caraibeană este pe măsură. Vă recomandăm să o încercați la BB’s Crabback, pe Grand Etang Road și la restaurantul Sails, în apropiere de portul local.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Grenada pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Grenada pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Grenada, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Grenada?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Grenada atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Grenada