Meniu

Zboruri interne - Bahamas

Bahamas

 • Nassau
 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC-4 (vara), UTC-5 (iarna)
  Valută: Dolar bahamian (BSD)

 • Iubim romul

  Alcoolul importat este destul de scump pe insulă. De aceea, dacă vă doriți o noapte inedită într-unul dintre barurile din Nassau, vă sfătuim să faceți ceea ce fac localnicii: încercați tipuri de bere și rom locale, de exemplu Kalik și Sands.

 • Atlantis

  Tot în Nassau este unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din lume – Atlantis. Un lucru îmbucurător este faptul că nu trebuie să fiți cazați aici pentru a vă avânta pe unul dintre toboganele care traversează un imens acvariu plin cu rechini!

 • Scările regale

  Lângă hotelul Atlantis veți avea plăcerea să pășiți pe niste trepte speciale, grandios împodobite. Acestea se spune că au fost construite special pentru o regină a locurilor, în anul 1793 și conduceau către o zonă restricționată muritorilor de rând.

De ce merită să vizitați Nassau?

Între 26 decembrie -1 ianuarie, localnicii petrec de două ori mai intens: o dată pentru trecerea în noul an, iar a doua oară pentru sărbătoarea Junkanoo, o paradă uriașă unde locuitorii dansează pe ritmuri de tobe și zăngănit de clopote de vite. Întregul Nassau vibrează pe ritmuri exotice la final de an într-o mare de bucurie, dansuri, muzică și costume tradiționale multicolore. Un alt obiectiv de neratat este Exuma Cays Land and Sea Park. Primul astfel de loc de distracție, care include atât atracții pe pământ, cât și pe apă, este unul dintre cele mai îndrăgite parcuri din lume. Una dintre bărcile canoe vă așteaptă acolo, pregătită să vă urcați și să porniți în explorarea coralului de recif și a vietăților marine curioase! Nu puteți trece în vacanță prin Nassau fără să ajungeți la distileria unde este preparat faimosul rom John Watling. Renumita și atât de speciala licoare este creată într-o clădire veche de peste 200 de ani, înălțată pe un deal, de unde veți putea admira împrejurimile, la un pahar. Gazda vă va impresiona încă de la intrare, deoarece obiceiul este să vă întâmpine cu un zâmbet și o piña colada. În ceea ce privește bucatele regionale, recomandarea locuitorilor orașului Nassau este Fish Fry’s (West Bay Street). Aici veți avea parte de un festin pe cinste: fructe de mare proaspete, pescuite în fiecare dimineață de către localnici, o tradițională salată de cartofi, paste făcute în casă însoțite de o brânză delicioasă, dar și un preparat din orez și fasole verde.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Bahamas spre Bahamas pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Bahamas spre Bahamas pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Bahamas spre Bahamas, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Bahamas spre Bahamas?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Bahamas spre Bahamas atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Bahamas - Bahamas