Meniu

Samoa Americană Islanda - Căutați bilete de avion

Islanda

 • Reykjavik
 • Informații generale

  Limba oficială Islandeză
  Ora locală: UTC +0
  Valută: Coroana islandeză (ISK)

 • Mâncare

  Veți fi surprinși, dar pe locul 1 se află…un hot dog. Mult mai sănătos aici și exclusiv din ingrediente naturale, hot dog-ul este făcut din carne de miel, porc și vită. De încercat la Baejarins Beztu Pylsur – cozile sunt lungi, dar se mișcă repede!

 • O priveliște de neegalat

  Vizitați Seltjarnarnes – districtul este înconjurat din aproape toate părțile de ape, iar o plimbare pe coastă vă oferă o panoramă incredibilă asupra munților! Insula Grótta și Farul din Grótta sunt la fel de căutate de turiști, dar și de localnici!

 • La Observat de Balene

  Încercați un tur ghidat atipic: Elding Whale Watching este specializat în observare de balene, croaziere pentru observarea luminilor nordice, pescuit sau observat de papagali de mare!

Reykjavik

Deși este una dintre cele mai mici capitale ale lumii, Reykjavik este fără îndoială un oraș plin de surprize! Situat într-un loc plin de frumuseți ale naturii, este înconjurat pe jumătate de munți (care pot fi admirați din orice parte a orașului), pe jumătate de apă - adăugați la asta și vestitele izvoare termale, câmpiile săpate de lavă, dar și aerul proaspăt de ocean și veți înțelege de ce Islanda este catalogată drept destinația de top a acestui an!

Aproximativ un sfert din suprafața capitalei este dedicată spațiilor deschise, ceea ce oferă un sentiment crescut de „aerisire”. În plus, casele sunt relativ mici și colorate, adăugând un aer pitoresc întregului peisaj.

Ce activități recomandăm pentru o după-amiază perfectă în Reykjavik? Iată doar câteva sugestii:

 1. Bucurați-vă de energia vindecătoare a orașului și mergeți la un spa termal. Cel mai mare este Laugardalslaug – aici puteți găsi piscine exterioare (adulți și copii), piscine pentru vâslit, piscine cu apă termală, saune, teren de mini golf, dar și tobogane de tot felul!
 2. Faceți o baie în Oceanul Arctic – plaja termală Nauthólsvík atrage peste 530.000 de vizitatori anual, mai ales datorită lagunei spectaculoase unde apa rece a oceanului se întâlnește cu cea geotermală.
 3. Plimbați-vă prin pădurea Öskjuhlíd – este foarte aproape de oraș! Aceasta înconjoară una dintre cele mai importante clădiri ale orașului (Perla); compusă  din pini și mesteacăni, zona este un izvor de aer proaspăt, dar și un loc perfect pentru relaxare!

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Samoa Americană spre Islanda pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Samoa Americană spre Islanda pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Samoa Americană spre Islanda, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Samoa Americană spre Islanda?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Samoa Americană spre Islanda atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.