Meniu

Eilat - spre Eilat

Arată filtrele

Eilat

  • Informații generale

    Limba oficială Ebraică, Arabă
    Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
    Valută: Shekel nou (ILS)

  • Piatra Eilatului

    În mod neobișnuit, din munții din Eilat se extrage malachitul de culoare verde-albăstruie. Acesta este un mineral folosit la fabricarea bijuteriilor și constituie totodată un suvenir extraordinar pentru oricine se întoarce dintr-o vacanță în regiune.

  • Canionul roșu

    Crăpături înguste ale rocilor roșii prin care pătrunde lumina pot constitui locul de plimbare ideal pentru aventurieri. O mare parte a traseului se desfășoară pe trepte formate din frânghii.

  • Este prea cald?

    Temperaturile de peste 40 de grade Celsius sunt un lucru obișnuit în Eilat în timpul verii. Cel mai indicat este să vă răcoriți cu o înghețată servită la Paulina Ice Creamy, admirând în voie portul în timp ce vă relaxați.

De ce merită să vizitați Eilat?

Știm despre Eilat că a fost locuit începând cu secolul 8 î.Hr., primele referințe apărând chiar în Biblie. În trecut un oraș-port, astăzi a devenit o atracție turistică majoră, o stațiune cu influențe europene, africane și asiatice, ce merită descoperită într-un city break.
Ceea ce adaugă o notă în plus de unicitate plajelor din Eilat este Reciful Delfinilor. Deși au deschidere către largul mării, delfinii și leii de mare au dezvoltat o afinitate pentru această zonă din Golful Aqaba (Akaba). Veți putea observa că nu le este teamă să se apropie de oameni sau chiar să se joace cu ei – o experiență de neratat dacă ajungeți aici în vacanță sau city break! Dacă vreți să explorați și mai mult, vă recomandăm observatorul de sub ape din apropiere. Acest parc acvatic natural poate fi admirat odată ce ați coborât 6 metri sub nivelul mării.
Dacă vi se face foame, îndreptați-vă către localul Mosh Beach. Mesele sunt amplasate direct pe nisipul de pe plajă și au acoperișuri din lemn. Meniul este unul simplu, dar bine închegat: un platou cu fructe, ouă-jumări, legume la grătar sau înghețată servită în interiorul unui ananas. Dimineața, aici au loc cursuri intensive de yoga.
Pentru cină, vizitați Achla Eiliat unde vă puteți bucura de mâncarea kosher. Dacă vreți să gustați falafel sau shaorma, mergeți la Falafel Halev Harahav, un local deloc pretențios aflat pe Strada Hatmarim.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Eilat pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Eilat pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Eilat, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Eilat?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Eilat atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Eilat

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Eilat

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Eilat!

Alegeți hotel în Eilat