Meniu

Zboruri Ryanair din Varşovia spre Blagnac

Arată filtrele

Blagnac

 • Informații generale

  Limba oficială Franceză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Orașul-aeroport

  Blagnac, în ciuda dimensiunilor sale reduse, este un centru important de transport aerian pentru regiune. Pe lângă aeroportul deja menționat, Toulouse-Blagnac, rețineți că tot aici își are sediul central compania producătoare Airbus.

 • Aeroscopia

  Puneți pe listă și Muzeul Aeronautic de pe 1 Allée André Turcat – aici veți face cunoștință nu doar cu modele vechi de aeronave, dar veți ajunge să cunoașteți detalii și despre cele mai noi și moderne mecanisme de zbor contemporane.

 • Arome noi

  În Blagnac există un loc aparte pentru iubitorii vinurilor. TiboVino organizează adevărate cursuri în cadrul cărora veți descoperi noi gusturi și arome ale licorii lui Bacchus, dar și cum să le distingeți.

Blagnac – farmecul unui orășel din sudul Franței

Blagnac este un orășel care merită vizitat cel puțin în cadrul unui city break. Situat în regiunea Occitan din sudul Franței, acesta este cunoscut în rândul turiștilor mai ales pentru traficul din cadrul aeroportului din apropiere, care deservește anual peste 5 milioane de pasageri – Toulouse-Blagnac. Cei mai mulți să fie doar în trecere prin orășelul francez, în drumul lor către destinații mai populare de vacanță. Înainte de a le urma exemplul, vă spunem că Blagnac este un centru urban cuceritor și cu siguranță că merită cunoscut dincolo de pistele din aeroport.

Porniți într-o plimbare pentru a experimenta liniștea și senzația de relaxare a acestei regiuni a Franței. Oraș verde, cu căsuțe îngrijite și aspect primitor, vă îmbie cu parcuri vesele, precum Odyssud, unde veți regăsi și un lac ce a format în mijlocul său o insuliță de o frumusețe rară, cu specii de animale și vegetație aparte. Dacă sunteți pasionați de ciclism, puteți închiria o bicicletă de la centrele din apropiere și puteți porni într-o drumeție în împrejurimi, către Base de sports et loisirs des Quinze sols, o imensă zonă verde amenajată cu alei, băncuțe, locuri de joacă pentru copii și chiar un iaz unde puteți organiza un picnic.

Dacă v-am tentat suficient cât să ajungeți să serviți masa aici, aflați că există câteva restaurante care se mândresc cu preparate tradiționale franțuzești delicioase. Printre ele se numără Mon Bistrot (4 rue Dieudonne Costes), dar și La Cantine des Marronniers (Place des Marronniers).

 

Aeroporturi

Varşovia Blagnac

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Varşovia - Blagnac

Orarul zborurilor:

Varşovia Blagnac