Meniu

Căutați bilete de avion din Tabatinga

Tabatinga

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -4
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Lutul alb

  Numele orașului, Tabatinga, înseamnă lut alb (sau căsuță) în dialectul Tupi. Numele face referire la rocile întâlnite pe fundul râului din apropiere.

 • Cu barca sau avionul

  Călătoria către Tabatinga se recomandă a fi făcută pe calea aerului, deși puteți ajunge aici și cu vapoarele sau bărcile. Cel mai apropiat aeroport este Aeroporto Internacional de Tabatinga, care operează exclusiv zboruri interne.

 • Începutul unei aventuri

  Dacă ați reușit să vizitați deja orașul, atunci vă puteți gândi la o aventură cu barca pe Amazon. Veți începe călătoria către Manaus și vă amintim că o astfel de drumeție poate dura între 40 de ore și...șase zile!

Tabatinga sau locul unde se întâlnesc trei țări

Tabatinga este un oraș din statul brazilian Amazonas, aflat la granița Braziliei cu Columbia și Peru. Acest lucru facilitează trecerea prin cele trei țări, mai ales între Tabatinga și Leticia, orașul columbian învecinat. Cetățenii celor două orașe se comportă ca atare, trecând adeseori granița dintr-un stat în celălalt.

Ce puteți face în vacanța petrecută aici? Puteți pescui pe malul râului de lângă oraș sau vă puteți îmbarca într-o aventură către natura amazoniană – veți avea ocazia să vă minunați de niște apusuri de soare impresionante sau chiar să vă jucați cu delfini. Tot în zonă se află o grădină zoologică, Parque Zoobotanico de pe Avenida de Amizade, unde veți putea vedea specii de animale exotice.

Pentru când vi se face foame, Tabatinga vă va oferi bucate alese: ceviche, salată din fructe de mare, arepa, tortilla din făină de porumb sau feijoada, o tocană din fasole neagră, cu carne și condimente, asezonată cu orez. Dacă nu vă doriți să vă încheiați vacanța fără o cină la unul dintre restaurantele din zonă, vă recomandăm Tres Fronteiras do Amazonas, aflat pe Rua Rui Barbosa 353 – veți avea de ales aici între bucătăria braziliană, peruană și cea columbiană. 

Dacă sunteți amatori de sporturi extreme, aflați că aici se practică parkour, bicicross și motocross-ul. În orașul geamăn Leticia are loc un festival dedicat celor trei culturi învecinate din această regiune, braziliană, peruană și columbiană, unde sunt prezentate aspecte și tradiții ale fiecăreia.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Tabatinga pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Tabatinga pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Tabatinga, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Tabatinga?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Tabatinga atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Tabatinga

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Tabatinga

Orarul zborurilor: Tabatinga