Meniu

Căutați bilete de avion din Sao Jose do Rio Preto

Sao Jose do Rio Preto

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Sfântul Iosif, patronul orașului

  Literal, São José do Rio Preto înseamnă Sfântul Iosif al Râului Negru, patronul orașului. Rio Preto reprezintă chiar apa curgătoare din vecinătatea orașului, ale cărui adâncimi sunt de un negru translucid.

 • Festivalul de teatru

  În luna iulie, orașul organizează Festivalul de Teatru Internațional – reprezentații și ateliere experimentale sunt găzduite nu doar de clădirile teatrelor, ci chiar în mijlocul străzilor sau în parcurile animate de locuitori.

 • Viața de noapte

  Noaptea, orașul vibrează! Printre cluburile de noapte, unul iese cu siguranță în evidență prin petrecerile tematice și show-urile trupelor de muzică invitate pentru reprezentații: Barul Vila Dionísio, pe care nu trebuie să îl ratați!

   

São José do Rio Preto – o bucătărie de te lingi pe degete

São José do Rio Preto este municipiul situat în statul Braziliei de Nord, São Paulo. Vibrând de modernitate și dinamism, cu o vastă cultură proprie și oferind modalități nenumărate de petrecere a timpului liber, orașul a devenit una dintre cele mai agreate destinații de vacanță pentru turiștii din întreaga lume. În São José do Rio Preto veți descoperi muzee ale căror expoziții vă vor încânta, teatre și galerii de artă exclusiviste pentru iubitorii de frumos clasic. Dintre sanctuarele prezente în oraș, Catedrala São José do Rio Preto iese în evidență prin vitraliile minuțios create, iar Parcul Represa reprezintă refugiul ideal în natură. 

Dacă vă aflați în vacanță cu familia, Parque Ecologico Educativo este ideal pentru copii, amenajat special cu locuri de joacă, fântâni și diverse atracții. Cei mari se pot delecta cu o sesiune de shopping într-unul dintre mall-urile pline de buticuri, magazine, restaurante, cum sunt Shopping Iguatemi și Plaza Avenida Shopping.

De pe lista de „trebuie încercat în São José do Rio Preto” nu trebuie să vă lipsească bunătățile locale. Una dintre ele este virado à paulista, un preparat din orez, sau feijão (mâncărică tradițională din boabe de fasole). O altă specialitate sunt tocănițele savuroase din legume și varză prăjită cu carne de porc, iar pentru cei ce preferă mâncarea de tip fast-food, recomandarea este pastéis – merdenele sau pateuri din aluat prăjit, umplute cu creveți, carne tocată, mozarella sau chiar marmeladă. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Sao Jose do Rio Preto pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Sao Jose do Rio Preto pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Sao Jose do Rio Preto, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Sao Jose do Rio Preto?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Sao Jose do Rio Preto atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Sao Jose do Rio Preto

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Sao Jose do Rio Preto

Orarul zborurilor: Sao Jose do Rio Preto