Meniu

Căutați bilete de avion din Praga spre Malmo

Arată filtrele

Malmo

 • Informații generale

  Limba oficială Suedeză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Coroana suedeză (SEK)

 • Cultura gastronomică

  La fel ca în toată Suedia, Malmö și-a dezvoltat o bucătărie focusată pe fructe de mare și pește, Somonul este extrem de bun, însă vă recomandăm și heringul – de obicei acesta este servit ca mic dejun! 

 • Climat

  Malmö are un climat rece (tocmai de aceea, vinul fiert este la mare căutare!). Pe lângă aceasta, în timpul iernii este și întuneric în mare parte. De obicei, este soare până la ora 10, apoi se întunecă până la ora 15.00. 

 • Unde vă puteți caza?

  Cel mai popular loc este Norr Region – aici veți găsi numeroase hoteluri cu buget redus. 

Ce trebuie să știți despre Malmö

Al treilea oraș ca mărime din Suedia (după Stockholm și Gotheburg) a fost fondat în jurul 1275. La vremea respectivă, orașul se chema Malmhaug, care înseamnă “grămadă de nisip”. Öresund Strait, situată la granița orașului, separă Danemarca de Suedia. Datorită Podului Öresund Bridge, construit în anul 2000, Malmö și Copenhaga sunt unite (atât prin șosele, cât și transport feroviar). 
Ce puteți face în Malmö?
Kungsparken este o zonă deschisă 24 de ore din 24 unde vă puteți relaxa și face plimbări lungi pe drumuri încadrate de plante și copaci bătrâni de secole.
Biblioteca (Stadsbibliotek) are o clădire deosebită, fiind construită în stil modern sub forma unui dom de sticlă. De văzut!
Ce puteți vizita în Malmö?
Biserica St. Petri este considerată a fi un exemplu important de arhitectură gotică suedeză – aceasta  fost construită în sec. 14 și este una dintre cele mai vechi structuri din Malmö.
Castelul Malmöhus adăpostește cea mai veche regiune istorică din oraș. 
Turning Torso a fost conceput de Santiago Calatrava și a fost realizat în 2005. Turnul are 54 de etaje și 190 de metri înălțime. Cea mai înaltă clădire din Scandinavia este al doilea zgârie-nori ca înălțime din Europa, după Palatul Victoriei din Moscova (264 de metri). 

Ce trebuie să savurați în Malmö?

Nouă ne-au plăcut: peștele (afumat sau marinat), turta dulce, vita sashimi (friptură cu cartofi și bere) și vinul fiert. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Praga spre Malmo pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Praga spre Malmo pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Praga spre Malmo, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Praga spre Malmo?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Praga spre Malmo atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Praga Malmo

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Praga - Malmo

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Malmo!

Alegeți hotel în Malmo