Meniu

Căutați bilete de avion din Popayan

Popayan

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Peso columbian (COP)

 • Săptămâna Mare

  Una dintre cele mai mari sărbători din oraș este procesiunea Săptămânii cea Mare – în această perioadă, mii de oameni populează străzile, într-un pelerinaj al evlaviei. Tot acum are loc un festival cu muzică sacră.

 • Mini-Popayan

  El Pueblito Patojo este una dintre atracțiile centrului urban. Situat în vecinătatea La Pamba, aici veți avea plăcerea să descoperiți miniaturi ale celor mai importante obiective turistice din oraș.

 • În vârful piramidei

  La intersecția Străzilor Carrera 2a și Calle 1a se află El Morro de Tulcan, locul ideal de unde veți putea admira o panoramă incredibilă a orașului Popayan. Tot aici veți afla un monument al fondatorului orașului columbian, Sebastian de Belalcazar.

De ce merită să vizitați Popayan?

Capitală a Departamentului columbian Cauca, Popayan este un oraș foarte popular în rândurile turiștilor sosiți aici pentru un city-break. Arhitectura colonială, cu influențe spaniole se regăsește în frumosul centru istoric al regiunii. Începând cu secolul 17, localnicii au făcut din păstrarea fațadelor clădirilor veșnic albe, imaculate un efort colectiv, cu credința că acest obicei va aminti veșnic de comemorarea sărbătorii Sfintelor Paști. Mulțumită acestei sforțări, orașul poartă astăzi reputația de La Ciudad Blanca – orașul alb. Bucătăria și produsele culinare din Popayan sunt faimoase în întreaga țară, dar și internațional. În localitate au loc în fiecare an evenimente gastronomice de amploare, cu rolul de a promova gusturile regiunii. Un astfel de exemplu de festin urban are loc în luna septembrie, când sunt promovate ingrediente și rețete noi în cadrul Congresului Gastronomic Național. Toate aceste manifestări grandioase au făcut ca Popayan să fie înscrisă pe Lista Patrimoniului UNESCO, drept Oraș Creativ al Gastronomiei Mondiale. În stilul deja consacrat, restaurantele din zonă vor răsfăța și pe cel mai pretențios dintre gurmanzi. Cel mai popular este Mora Catilla, aflat pe Calle 2 4-44, unde veți servi gustări tradiționale și o varietate largă de băuturi. Pentru pizza, poftiți la Pizzeria Italiano (Calle 4 8-83). După o zi plină, dacă vă simțiți hămesit, vă invităm la Retaurantul La Cosecha Parrillada Centro, pe Calle 4 7-79, unde porțiile sunt duble și foarte, foarte gustoase.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Popayan pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Popayan pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Popayan, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Popayan?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Popayan atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Popayan

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Popayan