Meniu

Nuremberg Catania - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Catania

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • La Fontana dell’Elefante

  Un simbol al orașului este o sculptură “u Liotru”. Ridicată în secolul 18, aceasta se află în Piazza Duomo și reprezintă un elefant, animalul care a jucat un rol major în istoria orașului, în special sub aspect militar.

 • Via Etnea

  Cea mai mare stradă a regiunii leagă vechiul port de poalele Muntelui Etna. A fost pavată cu bucăți de lava, iar în partea sa inferioară este destinată exclusiv traficului pietonilor, fiind o zonă cu nenumărate magazine și restaurante.

 • Piețele orașului

  În Catania veți putea vizita piața de pește (Piazza Alonzo di Benedetto), unde în fiecare dimineață pescarii își vând prada. O altă piață celebră a zonei este Fiera di Catania (Piazza Carlo Alberto).

   

De ce merită să vizitați Catania?

Catania - unul dintre cele mai mari orașe din Italia, este situat pe malul unei insule din apropierea Mării Ionice. A fost distrus de nenumărate ori de cutremure și erupțiile Muntelui Etna, la poalele căruia a fost construit, însă a fost ridicat din ruine de șapte ori! Arhitectura barocă a Cataniei este una aparte prin piatra vulcanică neagră folosită – unul dintre principalele motive pentru care recomandăm această destinație pentru un city break!
Orașul este foarte bine conectat cu împrejurimile. Are port maritim, se află în apropierea autostrăzii siciliene, având de asemenea și aeroport funcțional. Aeroportul di Catania-Fontanarossa este cel mai cunoscut din întreaga regiune a Siciliei, cu un trafic de circa 8 milioane de pasageri. În plus, se poate ajunge acolo foarte ușor cu autobuze care circulă la fiecare jumătate de oră.
Când vine vorba de mâncare bună, Catania este la mare căutare. Dintre bucatele faimoase, recomandăm Pasta alla Norma - penne cu sos de roșii, vinete și brânza sărată ricotta. Desertul-vedetă al zonei este granita, asemănător șerbetului, dar mai ușor și mai răcoros. Iar dacă vreți să încercați și fructe locale în vacanță, recomandăm din toată inima portocalele roșii.
Pentru un mic-dejun italian, dulce, vizitați Pasticceria Savia, aflată pe Via Etnea, 300/302/304. La Corte dei Biscari, de pe Via Porticello 5 veți putea comanda preparate din pește, iar dacă vreți să încercați bucătăria mediteraneeană și fructele de mare, atunci mergeți la Hosteria del Panda.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Nuremberg spre Catania pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Nuremberg spre Catania pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Nuremberg spre Catania, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Nuremberg spre Catania?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Nuremberg spre Catania atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Nuremberg Catania

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Nuremberg - Catania

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Catania!

Alegeți hotel în Catania