Meniu

Nantes Male - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Male

 • Informații generale

  Limba oficială Maldivă
  Ora locală: UTC +5
  Valută: Rufiyaa (MVR)

 • Activitatea națională

  Activitatea preferată a localnicilor care vor să se distreze nu este paharul de vin, ci supari, obținut din nucă areca. Oamenii îl mestecă pentru efectul său stimulant, ca alternativă la cafea sau la țigări. 

 • Zgârie-nori în mijlocul oceanului

  Este un peisaj pe care nu îl vedeți în fiecare zi, însă infrastructura dezvoltată oferă suficient confort atât pentru turiști, cât și pentru localnici. Acest lucru se datorează faptului că insulele din apropiere sunt parte administrativă a orașului.

 • Doamna din Maldive

  În timpul șederii, nu uitați să încercați Maldivian Lady, cocktailul legendar cu fructe și rom alb. Totuși, nu fiți uimiți dacă vedeți mai multe rețete pentru același cocktail - fiecare barman îl prepară în mod diferit.

   

De ce merită să vizitați Malé

Malé este capitatla Republicii Maldive și singura zonă urbană din arhipelag. Pe insula de aproximativ 2 kilometri lungime și 1 kilometru lățime veți găsi un aeroport și un port, pe lângă centrele comerciale moderne, birourile de administrație publică sau centrele comunitare.

De asemenea, aici veți găsi numeroase moschei, incluzând-o pe cea mai veche din Maldive, Malé Hukuru Miskiy, cu al său cimitir istoric. Totodată, vă recomandăm Parcul Sultan, Palatul Prezidențial și Muzeul Național

Malé poate fi explorat cu ușurință pe jos. Puteți fie să vă folosiți de GPS, fie să angajați un ghid local. Pe durata vacanței, vă recomandăm să vizitați piața, unde veți găsi fructe, legume și pește proaspăt. Dacă doriți, însă, să căutați suveniruri, Chaandanee Magu este locul ideal: veți găsi aici materiale colorate, bijuterii sau sculpturi din lemn. 

Toate insulele din arhipelag sunt bine interconectate, ceea ce vă va face să vreți să le vizitați pe toate. Locul este un real paradis pentru iubitorii de sporturi pe apă. Dar dacă scuba divingul, windsurfingul sau kitesurfingul nu sunt pe placul vostru, puteți admira delfinii, balenele și rechinii în mediul lor natural sau chiar închiria o barcă și explora coasta pe cont propriu.

Emblema bucătăriei locale este tonul, pregătit în orice formă. Alte specialități mai sunt caracatița, pâinea Roshi sau peștele servit cu lapte de cocos și lime. Vă recomandăm să le degustați în Citron by Lemongrass, Sea House Maldives sau Seagull Café House.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Nantes spre Male pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Nantes spre Male pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Nantes spre Male, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Nantes spre Male?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Nantes spre Male atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Nantes Male

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Male!

Alegeți hotel în Male