Meniu

Zboruri Ryanair din Milano spre Zaragoza

Arată filtrele

Zaragoza

  • Informații generale

    Limba oficială Spaniolă
    Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
    Valută: Euro (EUR)

  • Drumurile tobei

    În Zaragoza, Paștele este o desfătare. În Vinerea Mare, veți admira “drumuri ale tobelor”, acestea fiind niște procesiuni de-a dreptul spectaculoase. Vă va atrage atenția și o interpretare dramatică a înmormântării lui Hristos. 

  • O plimbare romantică

    Seara, treceți pe Podul de Piatră - frumos iluminat, cu cele șapte arcade ale sale construite în stil gotic, oferă o priveliște a întregului oraș care vă va tăia răsuflarea, cu siguranță.

  • Aurul negru al Aragonului

    Natura a înzestrat Aragonul cu o climă aspră și soluri nefertile, greu de cultivat, dar a binecuvântat regiunea cu trufe. Ele cresc aici din abundență, iar localnicii le-au numit aurul negru al Aragonului.

De ce merită să vizitați Zaragoza?

Dacă v-ați decis să explorați orașul într-un city break, vă recomandăm să descoperiți mai întâi Catedrala del Salvador (secolele 12-17, cu bănci gotice în interior, turnuri baroc la exterior și fațadă decorată cu ornamente Moor). În depărtare, veți și găsi Palatul Musulmanilor din secolul 11, devenit ulterior reședinta dinastiei Aragon.
O piață din secolul 16, dovadă impunătoare a Renașterii în Aragon, a fost construită inițial ca loc de comerț pentru târgoveții și locuitorii timpurilor, acum servind, însă, expozițiilor și evenimentelor culturale.
Ici și colo, veți regăsi dovezi ale civilizației romane: ruinele unui teatru, băi termale romane, forumul, rămășițe de ziduri, toate adunate la un loc în Centrul Istoric.
La cină, mergeți în cartierul Tubo, cu cafenele și un restaurant care servesc mâncare tradițională. Încercați neapărat ternasco-ul copt – pulpa de miel la cuptor, asezonată cu usturoi, ierburi aromatice și unsă cu untură. Populare sunt și felurile de mâncare de mistreț, cerb, iepure de câmp sau potârniche. La apus, străzile din El Tubo vor mișuna de turiști savurând “tapas” și vinuri locale – toate pentru un city break desăvârșit.

Aeroporturi

Milano Zaragoza

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Milano - Zaragoza

Orarul zborurilor:

Milano Zaragoza