Meniu

Milano Baku - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Baku

 • Informații generale

  Limba oficială Azeră
  Ora locală: UTC +4
  Valută: Manat Azerbaidjian (AZN)

 • Numele meu este Bond. James Bond.

  Nu toți turiștii care vizitează Baku într-un city break știu că pe câmpurile petroliere din regiune a fost filmată o scenă din faimoasa serie James Bond – filmul „The world is not enough” (1999) cu Pierce Brosnan.

 • Baku – capitala distracției

  Conform Lonely Planet, prestigioasa publicație turistică, orașul a fost clasat în top 10 orașe preferate de turiști când vine vorba de viața de noapte, distracția fiind la ea acasă aici.

 • Un oraș impresionant

  Datorită arhitecturii sale eclectice, în cea mai mare parte fiind constituită din clădiri de secol 20 și o mulțime de zgârie-nori, Baku este supranumit Parisul Orientului sau Dubaiul Caucazului.

Baku – un mix între Paris și Dubai

Baku este capitala și cel mai mare oraș din Azerbaidjan, dar și din regiunea caucaziană. Economia sa se bazează pe industriile prelucrării gazului și forajului minier.

Un city break în Baku începe cu o plimbare prin centrul vechi, cea mai interesantă și reprezentativă parte a orașului, pe lângă faleză sau prin Piața Fântânilor. Puteți ajunge aici cu metroul, a cărui stație frumoasă și modernă se află chiar la intrarea în centru. În această zonă, pe lângă restaurantele și barurile exclusiviste, veți regăsi și un ponton renovat, dar și stațiile de taxiuri în stil englezesc.
Orașul istoric (İçəri Şəhər), datând încă din secolul 11, a fost inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. Să nu vă sfiiți sa îi vizitați piețele, cu siguranță nu veți regreta! În Piața Azalding găsiți sediul guvernului, iar în Piața Mare a orașului veți vedea monumentul Heydar Alijew, președintele țării în perioada 1993-2003. Tot în această zonă veți fi încântați să descoperiți magazine și ateliere de modă ale celor mai renumiți designeri din lume – totul pentru o vacanță cu shopping de top!

Localnicii sunt mândri de bucătăria regiunii, așa că vă recomandăm și noi câteva preparate! Shish kebab pentru început, pregătit nu doar din carne de oaie, ci și de pui, pește, vinete sau cartofi. Dolma este asemănătoare sarmalelor românești – carne tocată învelită în frunze de viță-de-vie. Toate aceste bunătăți, servite cu un pahar de ceai aromat delicios pot fi savurate la restaurantele Shah, Nargiz sau Firuze.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Milano spre Baku pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Milano spre Baku pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Milano spre Baku, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Milano spre Baku?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Milano spre Baku atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Milano Baku

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Milano - Baku

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Baku!

Alegeți hotel în Baku