Meniu

Căutați bilete de avion din Manta

Manta

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Dolar american (USD)

 • Gastronomie

  Mâncarea tipică este făcută din pește cu orez. Cu toate acestea, restaurantele oferă o paletă mult mai largă de opțiuni, de la un file simplu de calcan, dorado sau biban, până la popularul ceviche (pește crud marinat).

 • Climă

  La fel ca și pe coasta ecuadoriană, sunt două sezoane: cel ploios (din ianuarie până în aprilie) și cel uscat (restul anului).

 • Turism

  Orașul este vizitat de mulți turiști care doresc să învețe limba spaniolă, dar și să descopere obiceurile locale - tocmai de aceea, programele de schimb cultural sunt foarte frecvente în Manta.

Ce trebuie să știți despre Manta

Situat tocmai în Ecuador, Manta are unul dintre cele mai aglomerate porturi din țară, localnicii câștigându-și traiul în mare parte din pescuit și turism (național și internațional). Orașul are 12 plaje, numai bune pentru sporturi de apă, pescuit sportiv, surfing sau pur și simplu, relaxare. 
Acestea sunt, de altfel, și principalul punct de atracție – situate în inima orașului, te invită la odihnă, bună dispoziție și veselie. Estuarele Tarqui, the Murciélago, Barbasquillo, Santa Marianita, San Lorenzo trebuie văzute, de asemenea – merită să vă aventurați până acolo!

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Manta pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Manta pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Manta, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Manta?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Manta atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Manta

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Manta