Meniu

Căutați bilete de avion din Maraba

Maraba

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -3
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Etimologia

  Numele regiunii din nordul Braziliei provine din alăturarea de cuvinte “mayr-abá”, făcând referire la pruncul născut dintr-o femeie de culoare, nativă a unui trib indigen, și un bărbat din rasa albă.

 • Imperiul de cauciuc

  În perioada anilor 1905-1914, Brazilia deținea monopolul pe piața vânzării și producției de cauciuc la nivel mondial. Principala sursă de obținere a acestuia erau arborii sălbatici, răspândiți peste tot prin regiunea Amazonului.

 • La shopping

  Dacă sunteți în căutare de suveniruri, sau doar vreți să cunoașteți viața de zi cu zi a localnicilor, vă recomandăm să faceți o vizită la Shopping Pátio Marabá, unul dintre cele mai impresionante centre comerciale din zonă. 

   

Maraba, orașul brazilian cu o localizare geografică excelentă

Maraba este un municipiu al statului brazilian Pará, ridicat la confluența râurilor Itacaiúnas and Tocantins. Acesta este centrul istoric al regiunii și este traversat de ruta transamazoniană, făcând legatura dintre Marele Fluviu și țărmul Braziliei. Maraba este unul dintre preferatele turiștilor când vine vorba de o vacanță pe tărâmuri sud-americane. Primul loc în care vă invităm să vă opriți este Muzeul Municipal de Marabá, unde veți cunoaște istoria popoarelor indigene și cultura lor. 

Mai departe, puteți învăța despre arta și tradițiile locurilor de la Muzeul de Artes Municipal Pedro Morbach. Odată ce ați făcut cunoștință cu aceste meleaguri, vă puteți deconecta de agitația urbană și începe explorarea zonei. Vă recomandăm Praia do Tucunaré, unde veți putea naviga pe râul Tocatins, sau unde veți putea înota în voie. 

Când vorbim de bucate tradiționale, Marabá vă întâmpină cu pato no tucupi (rață în sos fermentat de tapioca) și vatapá (un platou din pâinică, creveți, lapte de cocos, alune și nuci măcinate, peste care se toarnă un sos fin din ulei de palmier). Acestea, și nu numai, le puteți găsi în oferta variată a meniurilor restaurantelor Bambu sau Tetulia Churrascaria. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Maraba pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Maraba pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Maraba, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Maraba?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Maraba atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Maraba

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Maraba

Orarul zborurilor: Maraba