Meniu

Zboruri Ryanair din Londra spre Triest

Arată filtrele

Triest

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Orașul cafelei

  Dacă sunteți în căutare de o destinație europeană cu cafea aromată, Trieste e ceea ce vă doreați. Nu doar că gustul acesteia este incredibil de bun, dar puteți găsi cafea la orice colț de stradă!

 • San Giusto

  San Giusto este dealul din centrul orașului unde puteți vedea rămășițele unor sanctuare romane, cu mozaicuri colorate. Tot aici veți găsi picturi din Evul Mediu, dar și obiecte istorice folosite în timpul ritualurilor.

 • Peisajul fascinant al mării

  Din Piazza Oberdan puteți lua tramvaiul care vă duce în orașul situat deasupra Trieste, Opicona. Puteți coborî dealul pe una din rutele lui Napoleon, în timp ce admirați marea nesfârșită.

De ce merită să vizitați Trieste

Trieste e un oraș cu o istorie bogată, cu o arhitectură deosebită, peisaje uluitoare și cafea delicioasă. Toate acestea se datorează portului la care are deschidere, și care a contribuit enorm la dezvoltarea orașului. 

Cel mai frumos monument din Trieste e castelul Miramare, construit de arhiducele Ferdinand Maximilian Habsburg. Grădina castelului încă este bine întreținută, fiind casă pentru nenumărate plante din toată lumea. Este locul perfect în care să vă relaxați la umbra copacilor, în sunetul cântecului de păsărele și a sunetului valurilor. 

În oraș nu veți găsi o plajă nisipoasă, ideală pentru relaxat. Acest lucru se datorează faptului că portul a fost construit în zona în care malul era abrupt, astfel încât navele să poată înainta în apa adâncă. Totuși, majoritatea localnicilor se relaxează pe bulevardul Barcola, bucurându-se de soare.

Puteți cunoaște cel mai bine atmosfera orașului în timpul serii pe Molo Audace, în apropierea pieței Piazza Unita d’Italia. Atât localnicii, cât și turiștii se adună să admire navele ancorate și peisajul mării văzute din centrul vechi al orașului. Tot aici veți găsi și o mulțime de baruri și restaurante cu terase, unde puteți cina într-un cadru romantic.

Aeroporturi

Londra Triest

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Londra - Triest